Miten kannettava GPS voi pelastaa lapsesi

By | 12 huhtikuun, 2024

Kannettavan GPS-laitteen teknologia voi nyt antaa vanhemmille mielenrauhan, kun on kyse heidän lastensa olinpaikasta. Kannettavan GPS-laitteen ansiosta vanhemmat voivat aina tietää lastensa tarkan sijainnin kaikkina aikoina. Vanhempana ei ole pahempaa tunnetta, kun et löydä lastasi. Se, ettei tiedä, missä lapsi on, vaikka luulisi hänen olevan lähellä, voi olla pelottava kokemus. Onneksi useimmiten he ovat turvassa ja vierailevat ystävän luona tai leikkipuiston nurkan takana. Vanhempien mielikuvitus voi kuitenkin ottaa vallan, ja pahin voi aina tapahtua. Tässä lasten kannettavat GPS-laitteet voivat auttaa. Luoja paratkoon, jos lapselle sattuu jotain ja hänet kidnapataan tai hän katoaa, kannettava GPS-laite on ainoa asia, joka voi pelastaa hänen henkensä.

Kannettavien GPS-sirujen pienen muodon vuoksi ne voidaan sijoittaa johonkin, mitä lapsi ei koskaan ota pois kehostaan, kuten kelloon, tenniskenkiin tai muuhun vaatteeseen. Vaikka kellossa olevan puettavan GPS-laitteen avulla ei voi saada ajo- tai kävelyohjeita (ainakaan nykyään), se voi lähettää kellon tarkan sijainnin milloin tahansa. Tämä on erittäin turvallinen tapa pitää lapsesi aina silmällä.

Kellot ovat vain yksi esimerkki. Koska elektroniikka pienenee vuosi vuodelta, mahdollisuudet sijoittaa lapsellesi puettava GPS-siru kasvavat. Monet sanovat, että matkapuhelimessa oleva GPS-siru riittää. Tämä on kuitenkin sekä käytännöllistä että ongelmallista. Lapsilla on uskomaton tapa hukata ja hävittää asioita, jotka heidän pitäisi olla aina mukanaan. Tässä tapauksessa tämä on tärkein syy siihen, miksi kännykkä ei riitä.

Mutta edes kellon tai kengän suositteleminen, jossa on puettava GPS-siru, ei ratkaise kaikkia ongelmia. Kuten olet varmaan arvannutkin, on hyvin mahdollista, että lapsesi poistaa kellon tai kengän monista syistä. Uiminen tai liukastuminen ovat vain kaksi esimerkkiä. On mahdollista, että hän unohtaa laittaa kellon takaisin jalkaan, jolloin käsikäyttöinen GPS-yksikkö näyttäisi vain kellon sijainnin eikä lapsesi sijainnin. Tässä kohtaa todella pienikokoiset elektroniset laitteet astuvat kuvaan. Nykyisin pienimmät kannettavat GPS-laitteet voidaan ommella suoraan vaatteisiin. On paljon pienempi mahdollisuus, että se poistetaan lapseltasi, jos se on hänen vaatteissaan.

Näiden kannettavien GPS-yksiköiden käyttö on hyvin yksinkertaista, jopa niille, jotka eivät tunne tietokonetta. On olemassa verkkosivustoja, joita voi käyttää internetin tai älypuhelimen kautta ja jotka näyttävät GPS-sirun tarkan sijainnin kartalla. On myös muita tuotteita, joiden avulla voit soittaa kannettavaan GPS-laitteeseen liitettyyn puhelinnumeroon, jolloin se lähettää sinulle tekstiviestin, jossa on tarkka sijainti. Laite ei hälytä käyttäjää, soita tai tee mitään sellaista, joka kertoisi hänelle, että hänen sijaintiaan seurataan.

Yksi haittapuoli näiden kämmen-GPS-sirujen hyvin pienessä koossa on se, että pienemmän koon myötä akun kesto lyhenee. Tämä lyhentää seurantalaitteen käyttöikää. Tämä voi olla erittäin tärkeä tekijä, kun on kyse lapsen löytämisestä, jos hän eksyy pidemmäksi aikaa. thenerds.net/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *