Patterit pitävät kotisi lämpimänä talvella

By | 11 huhtikuun, 2024

Kalustonhallinta maksimoi tuottavuuden

Kalustonhallinnan ensisijaisena tavoitteena on ajoneuvokannan käyttö- ja ylläpitokustannusten hallinta ja ajoneuvojen ennaltaehkäisevä kunnossapito niiden tuottavan elinkaaren pidentämiseksi. Kaluston koon kasvun optimointi, kaluston koostumuksen vakioiminen ja huolto- ja vaihtokustannusten tarkka arviointi ovat myös keskeisiä tavoitteita.

Ajoneuvojen seurannan lisäksi tässä kuvataan keskeisiä aloja, joilla kalustonhallintapalvelu toimii.

Hankinnat

Kalustonhallintapalveluiden strateginen piirre on niiden vahva suhde valmistajiin, mikä takaa asiakkaille ajoneuvoja hankkiessaan, että he saavat aina kilpailukykyisimmät hinnat. Palvelut auttavat myös ajoneuvojen hävittämisessä, mikä on tärkeä osa kustannusten hallintaa. Kaluston omistajat haluaisivat loppujen lopuksi saada mahdollisimman suuren tuoton omaisuudestaan.

Huolto

Kunnossapito tai pikemminkin ennaltaehkäisevä kunnossapito on se valtimo, joka pitää laivastot elossa ja toimintakykyisinä. Kalustonhallintapalvelut tarjoavat useita erilaisia huoltoratkaisuja, joista tärkeimpiä ovat tilattu huolto, budjetoitu huolto sekä tee ja veloita huolto. Ennaltaehkäisevää huoltoa tarjotaan automaattisten huoltohälytysten, moottorin diagnostiikan ja ajoneuvon suorituskyvyn parantamisen avulla. Tämä johtaa sijoitetun pääoman tuoton lisääntymiseen, omistuskustannusten alenemiseen ja jälleenmyyntiarvon kasvuun.

Polttoaineen hallinta

Polttoaineenkulutuksen hallinta on avain taloudelliseen kalustonhallintaan. Tämä ei ole yllättävää, sillä polttoaineen osuus käyttökustannuksista on lähes 30 prosenttia. Kalustonhallintapalvelut voivat auttaa seuraavilla tavoilla

* Tunnistamalla ja korjaamalla kuljettajien polttoainetta tuhlaavaa käyttäytymistä.

* Käyttämällä moottorin diagnostiikkaa ajoneuvon optimaalisen nopeuden määrittämiseksi mahdollisimman suuren polttoainetehokkuuden saavuttamiseksi.

* Poistamalla ajoneuvojen luvaton käyttö työajan ulkopuolella.

Kalustonhallintaohjelmisto

Useimmissa laivastonhallintaohjelmistoissa käytetään matkapuhelin- ja GPS-tekniikkaa moottorin diagnostiikkatietojen, omaisuuden sijaintitietojen ja muiden asiaankuuluvien tietojen automaattiseen keräämiseen reaaliajassa ajoneuvoon asennetun laitteiston kautta. Tämä tarjoaa ajoneuvokannan omistajalle lukuisia etuja, kuten seuraavat:

* Tehokkaiden työkalujen, kuten reaaliaikaisen omaisuuden seurannan ja reittikartoituksen, käyttö, jotka vähentävät kustannuksia ja ottavat kaluston liikkumisen hallintaan. Useimmissa ajoneuvoissa on GPS-tekniikkaa käyttävät ajoneuvojen seurantajärjestelmät. Reaaliaikaiset GPS-paikannuslaitteet päivittyvät muutaman minuutin välein, joten kalustopäälliköt voivat jatkuvasti seurata ajoneuvojen sijaintia.

* Ympäristövalvonta vähentämällä moottorin seisonta-aikoja, CO2-päästöjä ja optimoimalla reittejä.

* Auttaa autokannan johtajia aikataulutuksessa, laskutuksessa, kirjanpidossa ja asiakassuhteiden hallinnassa.

Jokaiseen kuorma-autoon asennetun kalustonseurantajärjestelmän avulla kalustopäällikkö voi:

* tarkastella ajoneuvon sijaintia reaaliajassa

* Ajoneuvon kulunvalvonta

* Tuntimittareiden lukemien kerääminen kuorma-autolla

* Luo kattavia kuorma-autojen käyttöraportteja, joiden avulla voit analysoida historiallisia liikkeitä ja raportoida seisokkeja.

* Suunnittele säännölliset huoltoaikataulut aktiivisena aikana, jotta tehokkuus ei vaarannu.

Kalustonhallinta ei ole kertaratkaisu, vaan jatkuva kumppanuus kalustonhoitajien ja omistajien kanssa. Ajoneuvokannat voivat toimia eri säännösten mukaisesti eri toiminta-alueilla. Niillä kaikilla on kuitenkin yhteinen tavoite vähentää käyttökustannuksia, parantaa palvelun laatua ja lisätä henkilöstön tuottavuutta asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi. Tätä tavoitetta silmällä pitäen kalustonhoitajat käyttävät kaikkia käytettävissään olevia välineitä maksimoidakseen kaluston resurssiensa käytön. Kalustonhallinta on nykyään vakiintunut työkalu, jolla ajoneuvoresursseja valvotaan ja ohjataan kattavasti, jotta liiketoiminnan voitot voidaan maksimoida.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *