Käyttöehdot

Päivitetty viimeksi: 2023/09/15

Tervetuloa mtoliet käyttöehtosivulle. Nämä käyttöehdot säätelevät sivustomme käyttöä ja sen tarjoamaa tietoa lasipulloista ja kannuista. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt seuraavat käyttöehdot. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, pyydämme sinua olemaan käyttämättä tätä sivustoa.

1. Sivuston Käyttö ja Sisältö

  • mtoliet tarjoaa tietoa lasipulloista ja kannuista sekä niihin liittyvistä aiheista. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiivisiin tarkoituksiin.

  • Kaikki sivustolla esitetyt tiedot, mukaan lukien tekstit, kuvat, videot ja grafiikat, ovat omistajan tai lisenssinantajien omaisuutta ja ovat suojattuja tekijänoikeuslain ja muiden soveltuvien lakien mukaisesti.

2. Vastuunrajoitus

  • mtoliet ei ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat suoraan tai epäsuorasti sivuston käytöstä. Tämä sisältää myös tappiot, jotka johtuvat tietojen menetyksestä tai palvelun keskeytyksistä.

3. Kolmansien Osapuolten Linkit

  • Sivusto saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai käytännöistä.

4. Muutokset Käyttöehtoihin

  • mtoliet voi päivittää tai muuttaa näitä käyttöehtoja ajoittain. Päivitetty versio astuu voimaan heti julkaisun jälkeen tällä sivustolla. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt muutetut ehdot.

5. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita koskien näitä käyttöehtoja, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen.

Kiitos, että käytät mtoliet. Toivomme, että löydät sivustomme hyödylliseksi ja informatiiviseksi.