Kymmenen tärkeintä GPS-ominaisuutta, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen ostamista

By | 23 huhtikuun, 2024

Kaikissa GPS-malleissa on perusominaisuudet, kuten valmiiksi ladatut kartat, automaattinen uudelleenreititys, jos myöhästyt kääntymästä, ja ääniopastus. Kymmenen parasta GPS-ominaisuutta ovat lisäominaisuuksia, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen lopullista valintaa. Tässä artikkelissa esitellään kymmenen parasta GPS-ominaisuutta, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla GPS-laitteissa!

1. Puhutut kadunnimet. Kymmenestä tärkeimmästä GPS-ominaisuudesta tämä on ehdottoman välttämätön! Tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse koskaan irrottaa silmiäsi tieltä katsellaksesi GPS:ää. Se kertoo, milloin sinun on käännyttävä, ja kertoo sen kadun nimen, jolle olet kääntymässä. Mikään ei voisi tehdä ajamista helpommaksi. Tai turvallisemmaksi. Viimeinen asia, jota tarvitset ratin takana, on toinen häiriötekijä, joka vie ajatuksesi pois tieltä.

2. Reaaliaikaiset liikenneilmoitukset. Tämä voi olla hyödyllinen ominaisuus, joka auttaa sinua välttämään liikenneonnettomuuksia ja rakennustöitä, mutta sinun tulisi olla tietoinen haittapuolista ennen kuin ostat tämän vaihtoehdon. Ensinnäkin tämä ominaisuus saattaa toimia vain tietyissä suurissa kaupungeissa. Tarkista valmistajan verkkosivustolta, kuuluuko se alueellesi. Toiseksi saatat joutua ostamaan lisävastaanottimen, jotta tämä ominaisuus toimisi. Lue pakkaus huolellisesti. Kolmanneksi saatat joutua maksamaan tilauksen tästä palvelusta. Joissakin laitteissa tämä ominaisuus on nyt ilmainen oston yhteydessä.

3. Reititysvaihtoehto. Joissakin GPS-yksiköissä voit määrittää useamman kuin yhden matkakohdan ennen ajamisen aloittamista. Jotkin yksiköt ilmoittavat, kun reitilläsi on maksullinen tie, ja antavat halutessasi vaihtoehtoisen reitin sen välttämiseksi.

4. Kiertotietoiminto. Kun käytössäsi on GPS-laite, jossa on reaaliaikaisia liikennetiedotuksia, se voi varoittaa sinua ruuhkista ja tarjota vaihtoehtoisia reittejä. Jos tämä toiminto ei ole käytettävissäsi, joissakin yksiköissä on manuaalinen kiertotiepainike, jota voit käyttää, kun huomaat, että liikenne alkaa hidastua. Tällöin se antaa sinulle vaihtoehtoisen reitin.

5. Bluetooth-yhteensopivuus. Tämä on kymmenen parhaan GPS-ominaisuuden joukossa. Jos sinulla on Bluetooth-yhteensopiva matkapuhelin, voit synkronoida sen GPS-laitteen kanssa ja soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita GPS:n sisäisen kaiuttimen kautta. Se voi myös näyttää soittajan tunnuksen GPS:n näytöllä.

6. Näytön koko. Tällä hetkellä saatavilla on GPS-laitteita, joiden näytön koko vaihtelee 2,5 ja 7 tuuman välillä. Pienimmät yksiköt ovat erittäin helposti siirrettävissä, mutta niissä voi olla vaikea nähdä ja kirjoittaa osoitteita. Suuremmissa yksiköissä on erittäin helppo nähdä ja kirjoittaa osoitteet, mutta ne voivat viedä enemmän tilaa kuin on tarpeen ja niitä on vaikea kuljettaa. Voit varmasti tulla toimeen 3,5 tuuman näytöllä, mutta 4,3 tuuman näyttö on optimaalinen.

7. MP3-soitin. Jos sinulla on jo MP3-soitin tai matkapuhelin, jossa on musiikkiominaisuuksia, tämä toiminto voi olla turha. Muussa tapauksessa voit tehdä GPS-laitteesta monitoimilaitteen. Joissakin laitteissa on SD-kortin laajennuskorttipaikka lisämuistia varten. Näin voit käyttää GPS-laitetta kannettavana musiikkisoittimena.

8. Videosoitin. Tämän ominaisuuden käyttäminen edellyttää videoiden lataamista GPS:ään tietokoneelta tai SD-kortilta. Tällä ei tietenkään ole mitään tekemistä navigoinnin kanssa, mutta se voisi olla mukava ominaisuus perheen videoiden esikatseluun matkan aikana.

9. Valokuvien katseluohjelma. Tämä top 10 GPS-ominaisuus tekee GPS-laitteesta käytännössä digitaalisen valokuvakehyksen. Kuten videon kohdalla, sinun on ladattava valokuvat tietokoneelta tai SD-kortilta.

10. Ennakoiva tietojen syöttö. Tämä kymmenen parhaan GPS-ominaisuus on yleinen useimmissa malleissa, mutta se on silti syytä mainita tässä. Kun alat syöttää määränpäätä, laite ennustaa ja listaa kirjoittamasi määränpäätä vastaavia määränpäitä. Tämä vain auttaa sinua löytämään ja syöttämään kohteet nopeammin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *