Kannettava GPS ja lapset

By | 17 huhtikuun, 2024

Kannettavat GPS-laitteet voivat lisätä vanhempien mielenrauhaa, sillä he voivat aina tietää tarkalleen, missä heidän lapsensa ovat. Se, ettei tiedä, missä lapsi on, vaikka tietäisi hänen olevan lähellä, voi olla pelottava kokemus. Useimmiten he ovat tietysti turvassa ystävän luona tai aivan nurkan takana, mutta mielikuvitus voi ottaa nopeasti vallan, ja tässä lasten kannettavat GPS-laitteet voivat auttaa – ja kannettava GPS-laite voi olla korvaamaton, jos lapselle tapahtuu jotain odottamatonta.

Kun elektroniset komponentit ovat vuosi vuodelta pienempiä ja pienempiä, vaihtoehdot lapsen kannettavan GPS-laitteen sijoittamiseksi kasvavat ja kasvavat. Matkapuhelimen GPS-paikannusominaisuuden käyttäminen on sekä käytännöllistä että ongelmallista. Lapsilla on tunnetusti ihmeelliset kyvyt hukata ja hukata asioita, jotka heillä pitäisi olla mukanaan, ja tämä voi olla todellinen haittapuoli tämäntyyppisessä kannettavassa GPS-laitteessa.

Seurantalaite voi olla jotain, mitä he eivät ottaisi pois, kuten rannekello. Vaikka kellossa oleva kannettava GPS-laite ei anna ohjeita mihinkään, se voi lähettää kellon ja käyttäjän sijainnin milloin tahansa. Tämä on paljon turvallisempi tapa seurata lastesi tarkkaa sijaintia koko ajan.

Valitettavasti tämäkään laite ei ole ongelmaton. On tietenkin mahdollista, että lapsesi poistaa kellon mistä tahansa syystä, kuten menemällä uima-altaaseen. On mahdollista, että hän unohtaa laittaa kellon takaisin, ja käsikäyttöinen GPS-laite saattaa silloin vain kertoa, missä itse kello on. Tässä kohtaa todella pienikokoiset elektroniset laitteet tulevat kuvaan mukaan. Nyt on saatavilla kannettavia GPS-laitteita, jotka voidaan ommella suoraan vaatteisiin.

Tämäntyyppiset kannettavat GPS-laitteet ovat hyvin yksinkertaisia. Soitat vain puhelinnumeroon, joka on yhdistetty kannettavaan GPS-laitteeseen, ja se lähettää takaisin tekstiviestin, jossa on tarkka sijainti. Laite ei soi eikä tee mitään ilmoittaakseen käyttäjälle, että sen sijaintia tarkistetaan, mutta se on jotain, joka ei häviä, kun lapsesi leikkii.

Kädessä pidettävät GPS-laitteet eivät yleensä ole halpoja, ja mitä pienempiä ja huomaamattomampia ne ovat, sitä enemmän ne yleensä maksavat. Jotkin laitteet ovat osa ohjelmaa, joka voi hälyttää, jos laite poistuu tietyltä alueelta. Tällaiseen palveluun liittyy yleensä kuukausittainen tilaus, mutta se voi olla hyvinkin edullinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *