GPS-navigointi ja yrityksesi

By | 18 huhtikuun, 2024

Yksi tärkeimmistä asioista yritykselle on kyky tietää, missä sen työntekijät ovat töissä, ja GPS-navigointi on yksi tapa tehdä tämä. Käyttämällä GPS-navigointia työntekijäsi eivät ainoastaan pääse nopeammin määränpäähänsä, vaan he voivat myös välttää liikennettä ja rahaa tuhlaavia onnettomuuksia GPS-navigaattorin avulla.

Jos omistat esimerkiksi kuljetusyrityksen, sinun on aina tiedettävä tarkalleen, missä jakeluautosi ovat ja ovatko ne aikataulussa. GPS-navigaattorin avulla voit näyttää tietokoneellasi kartan, josta näet tarkalleen, missä kaikki kuorma-autosi ovat, kuinka nopeasti ne kulkevat ja kuinka pitkän matkan ne ovat kulkeneet.

Verkkoon kytketyn GPS-järjestelmän avulla voit lisätä kuorma-autojen GPS-navigaattoriin lennossa määränpään muutoksia, jos toimitusajat muuttuvat tai jos valitaan parempi yleinen reitti, jolla ne pääsevät kaikkiin kohteisiin nopeammin. GPS-navigointijärjestelmä ei ainoastaan estä heitä eksymästä ja tuhlaamasta aikaa ja bensiiniä, vaan se auttaa heitä löytämään lyhimmän mahdollisen reitin ja säästää automaattisesti bensaa ja työtunteja, kun aikataulut muuttuvat.

Henkilö- ja kuorma-autot voidaan varustaa eräänlaisella GPS-navigaattorilla, joka näyttää niiden sijainnin sekä jäljittää ja välittää tietoja, kuten nopeuden, kuljetun matkan, voimakkaat jarrutukset ja nopeat liikkeellelähtöajot, jolloin saat paremman käsityksen kuljettajiesi ajotavasta. Jotkin vakuutusyhtiöt käyttävät tämäntyyppisiä tietoja asiakkaiden autoissa antaakseen heille alennuksia turvallisista ajotavoista.

Näitä tietoja voivat halutessasi käyttää myös ne yritykset, joille toimitat tuotteitasi. Näin ne tietävät, milloin kuorma-autojasi on odotettavissa, jotta ne voivat paremmin suunnitella myyntiä ja toimituksia. Kyky tarjota yritykselle tällaisia yksityiskohtaisia tietoja voi antaa yrityksellesi kilpailuetua muihin toimialallasi toimiviin yrityksiin nähden.

GPS-navigoinnilla on rajoituksensa, ja ne on mainittava. Jos kuljettaja ajaa alueella, jota käyttämäsi GPS-navigointijärjestelmä ei ole kartoittanut kunnolla, se ei näy tiellä tai paikassa. Ne näkyvät vain pituus- ja leveyspiirin perusteella. Sinun on pystyttävä näkemään, missä he ovat kartalla, jotta voit määrittää heidän tarkan sijaintinsa. Kartan sisältävät autoyksiköt, kuten TomTom, on liitetty autossa olevaan laturiin akun keston säilyttämiseksi, mutta nämä yksiköt voivat yleensä toimia 24-48 tuntia täydellä latauksella, jos auton akku ei toimi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *