bormioli karahvi ja lasit retro keltainen

By | 1 helmikuun, 2024
Bormioli Karahvi ja Lasit Retro Keltainen

Bormioli Karahvi ja Lasit Retro Keltainen

Bormioli Karahvi ja Lasit Retro Keltainen ovat designin ystäville suunniteltuja astioita, jotka muistuttavat menneiden aikojen tyyliä. Karahvi ja lasit ovat valmistettu laadukkaasta lasista ja niiden retro keltainen väri antaa astioille nostalgiaa henkivän ulkonäön.

Bormioli Karahvi

Bormioli karahvi on tilavuudeltaan 1,5 litraa ja se soveltuu mainiosti erilaisten juomien tarjoiluun. Korkilla varustettu karahvi pitää juoman tuoreena ja suojaa sitä ulkoisilta epäpuhtauksilta. Karahvi on suunniteltu ergonomisesti ja sen kädensija tekee siitä helpon käsitellä.

Retro Keltaiset Lasit

Karahvin kaveriksi sopivat täydellisesti retro keltaiset lasit. Ne ovat kooltaan sopivia erilaisille juomille ja niiden design täydentää karahvin ulkonäön. Lasit ovat kestäviä ja ne voidaan pestä astianpesukoneessa, mikä tekee niiden käytöstä vaivatonta.

Johtopäätökset

Bormioli Karahvi ja Lasit Retro Keltainen ovat tyylikkäitä astioita, jotka tuovat ripauksen nostalgiaa juhlapöytään. Niiden kestävä materiaali ja käytännöllinen suunnittelu tekevät niistä hyviä valintoja niin arkeen kuin juhlaan. Retro keltainen väri piristää astiavalikoimaa ja tekee niistä mielenkiintoisen lisän keittiöön.

UKK (Usein Kysytyt Kysymykset)

Voiko lasit pestä astianpesukoneessa?

Kyllä, retro keltaiset lasit ovat astianpesukoneen kestäviä, mikä tekee niiden puhdistuksesta vaivatonta.

Onko karahviin saatavilla varaosia?

Kyllä, karahviin on saatavilla varaosia, kuten korkkeja, mikäli alkuperäinen korkki vahingoittuu tai katoaa.

Voiko karahvia käyttää kuumien juomien tarjoiluun?

Karahvi soveltuu kylmien juomien tarjoiluun, mutta kuumien juomien kohdalla suosittelemme varovaisuutta, jotta lasi ei vaurioituisi lämpötilanvaihtelusta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *