Üdvözöljük a mtoliet.com oldalán! Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), mivel ezek a feltételek szabályozzák a webhely használatát. A webhely használatával Ön elfogadja ezeket a feltételeket. Ha nem ért egyet a feltételekkel, kérjük, ne használja a webhelyet.

1. Szolgáltatások

A mtoliet.com online HTML5-játékokat kínál a felhasználók számára, amelyek böngészőben játszhatók. A szolgáltatások használata ingyenes, de egyes funkciókhoz regisztráció szükséges lehet.

2. Felhasználói fiók

3. Felhasználói magatartás

4. Szellemi tulajdon

Minden tartalom, beleértve, de nem kizárólagosan, a játékokat, grafikákat, logókat és szövegeket, a mtoliet.com vagy annak licencadói tulajdonát képezik. Ezeket a tartalmakat a felhasználók csak személyes, nem kereskedelmi célokra használhatják.

5. Adatvédelem

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra. Az adatvédelmi gyakorlatunkról részletes információkat az Adatvédelmi irányelvek oldalon talál. A webhely használatával Ön elfogadja az adatkezelési gyakorlatunkat.

6. Felelősség kizárása

A mtoliet.com a szolgáltatásokat "ahogy van" és "ahogy elérhető" alapon nyújtja. Nem vállalunk felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy következményes kárért, amely a webhely használatából ered.

7. Módosítások

A mtoliet.com fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy frissítse az ÁSZF-et. Az esetleges változásokról értesítést küldünk, és a módosított feltételek közzétételükkor azonnal hatályba lépnek. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze az ÁSZF-et, hogy naprakész maradjon a változásokkal kapcsolatban.

8. Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van az ÁSZF-fel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk:

Köszönjük, hogy a mtoliet.com oldalt használja! Reméljük, hogy élvezni fogja a játékainkat és a szolgáltatásainkat.