WiFi valokuvakehykset Näytä valokuvia, taidetta

By | 2 kesäkuun, 2024

.

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän sivuston linkkien kautta.

Yritän pysyä. Yhteydenpito perheeseen ja ystäviin ei ole aina helppoa (varsinkaan, jos heillä on edelleen Covidiin liittyviä vammoja). Onneksi 2000-luvulla on tarjolla useita tekniikoita ja palveluja, joiden avulla ihmiset voivat pitää yhteyttä, vaikka he eivät pystyisi tapaamaan läheisiään henkilökohtaisesti.

Parhaat digitaaliset valokuvakehykset ovat hyvin yksinkertaisia. Näissä kehyksissä voit vaihtaa kuvia niin paljon kuin haluat, asettaa diaesityksen tai jopa esitellä läheisten lähettämiä jaettuja valokuvia. Riippumatta siitä, kuinka kaukana olet, voit nauttia sukulaisten ja ystävien uusimmista valokuvista.

Mitkä ovat parhaat digitaaliset valokuvakehykset?

Jos esimerkiksi vanhempasi asuvat kaukana, voit muodostaa yhteyden digitaaliseen valokuvakehykseen ja ladata heti uusia kuvia sinusta ja lapsistasi heidän kehykseen, jotta he voivat nähdä ne. Haluatko lähettää virtuaalisen syntymäpäiväkortin? Lähetä se ystäväsi digitaaliseen valokuvakehykseen, ja hän saa kortin ilman, että hänen tarvitsee mennä postilaatikkoon.

Nämä huipputekniset kehykset sopivat erinomaisesti sekä digitaalisen taiteen että valokuvien esittämiseen. Olipa sinulla sitten uusi suosikkielokuva tai löysit maalauksen museosta, näillä digitaalisilla kehyksillä voit näyttää kuvan heti kotonasi.

Mitä sinun on tiedettävä ennen digitaalisen kehyksen ostamista.

Ennen kuin ostat uuden digitaalisen kehyksen, on otettava huomioon useita tärkeitä tekijöitä. Olemme valinneet kehykset, joissa on parhaat ominaisuudet, mutta varmista, että valitset juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan kehyksen.

Valokuvien jakamistoiminto:Se, miten valokuvat saadaan, on digitaalisten kehysten toisistaan poikkeavin ominaisuus ja siten tärkein huomioon otettava ominaisuus. Jotkin kehykset tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja valokuvien valintaan, mukaan lukien mahdollisuus muodostaa yhteys tärkeimpiin valokuvien jakamissivustoihin, kuten Facebookiin, Instagramiin ja Dropboxiin. Toiset ovat yksinkertaisia, jolloin kuvat voidaan lähettää yksilölliseen sähköpostiosoitteeseen, joka sitten ilmestyy välittömästi näytölle. Jos olet esimerkiksi ostamassa digitaalista kehystä iäkkäämmälle henkilölle, joka ei ole kovin teknisesti taitava, hän haluaa vähemmän monimutkaisen käyttöliittymän.

Näytön laatu:Digitaalisen kehyksen näytön laatu on yhtä tärkeää kuin minkä tahansa muun laitteen. Kaikissa valinnoissamme on korkealaatuiset näytöt, mutta joissakin kalliimmissa vaihtoehdoissa on Full HD- tai 2K-kuvanlaatuiset näytöt. Se, minkä kuvanlaadun valitset, riippuu siitä, kuinka paljon sinä (tai kehyksen käyttäjä) pidät kuvanlaadusta ja siitä, missä kehystä tullaan näyttämään. Jos näytät kehyksen takan yläpuolella, et ehkä pääse yhtä lähelle kehystä kuin joku käytävällä, jossa on esillä perhekuvia.

Koko.:Useimpien digitaalisten kehysten näytöt ovat noin 10 tuuman kokoisia, mutta voit löytää jopa 15 tuuman kokoisia vaihtoehtoja. Mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi. Jos aiot sijoittaa kehyksen suurempaan huoneeseen, harkitse suurempia kehyskokoja.

Parhaat digitaaliset valokuvakehykset, jotka kannattaa ostaa nyt

1.Nixplay 10″ kosketusnäytöllinen valokuvakehys

Paras digitaalinen valokuvakehysParhaat digitaaliset valokuvakehykset

Nixplay on yksi Yhdysvaltojen myydyimmistä digitaalisten valokuvakehysten tuotemerkeistä, joka tarjoaa useita laadukkaita malleja ja helppokäyttöisen liitännäissovelluksen. Kaikki Nixplay-kehykset voidaan yhdistää sähköpostiin, sosiaalisen median tileihin ja pilvipalveluihin, ja niitä voidaan ohjata Nixplayn etäsovelluksella.

Uusin ja paras Nixplay-digitaalikuvakehys on tämä 10-tuumainen kosketusnäytöllinen malli. On sanomattakin selvää, että kosketusnäytön ansiosta näyttöä on helppo käyttää (jopa ilman älypuhelimen kaukosäädintä käden ulottuvilla), mutta juuri lisäominaisuudet tekevät tästä kehyksestä erottuvan. Esimerkiksi niX-SenseMe-niminen ominaisuus tunnistaa, kun joku on huoneessa, ja aktivoi näytön (joka pysyy pois päältä näytön ja akun säästämiseksi, kun et ole paikalla). Se käyttää myös niX-SmartFace Framing -teknologiaa, joka käyttää tekoälyä asettamaan valokuvat oikeaan paikkaan, kun ne ladataan kehykseen.

Toinen hieno ominaisuus on niX-Family Circles, jonka avulla käyttäjät voivat kutsua ystäviä ja perheenjäseniä ja lisätä heidät jaettuun soittolistaan. Lisäksi Nixplay-kehykset voivat toimia Alexa-laitteiden kanssa tiettyjen valokuvien pyytämiseksi.

Osta Nixplay 10-tuumainen kosketusnäytöllinen valokuvakehys $127,99

2. Echo Show 15

Echo Show 15:n arvostelu.Echo Show 15:n arvostelu.

Echo Show 15 on Amazonin uusin näytöllä varustettu Alexa-älykotilaite, ja kehysmuotoilunsa ansiosta se on Echo-malliston parhaimman näköinen. Pohjimmiltaan se näyttää pikemminkin sisustusesineeltä kuin huipputeknologiatuotteelta. Tämä tekee siitä yhden parhaista digitaalisista valokuvakehyksistä, mutta Show 15:n todellinen lahjakkuus on widget-näyttö, joka näyttää uutisia, muistutuksia, listoja, reseptejä ja muita perheen tarvitsemia hyödyllisiä asioita.

Lisäksi sen ohjelmisto on erittäin vankka, joten kuvien lisääminen diaesitykseen on erittäin helppoa, ja suuri osa työstä voidaan tehdä myös äänellä Alexan avulla. Pidämme myös suuresta 15-tuumaisesta näytöstä.

3. aura mason hd älykäs digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys

Pieni digitaalinen valokuvakehysKompakti digitaalinen valokuvakehys

Laadukkaita, koristeellisia digitaalisia kehyksiä tarjoava Aura on toinen hyvä tuotemerkki, jota kannattaa ostaa, kun valitset parhaita digitaalisia valokuvakehyksiä.

Tämä 9-tuumainen Aura Mason -kuvakehys toimii liitännäissovelluksen kautta, joka muodostaa yhteyden digitaaliseen kirjastoosi. Sovelluksessa on rajattomasti pilvitallennustilaa rajattomalle määrälle valokuvia ja se lähettää kuvia mihin tahansa kehykseen Auran verkossa. Tämä tarkoittaa, että voit sijoittaa useita kehyksiä ympäri taloa tai lähettää kuvia samaan Auraverkkoon kuuluville perheenjäsenille ja ystäville, jotta voit jakaa kirjastosi eri kodeissa.

Olemme myös suuria faneja Masonin Current Graphite -kehysmuotoilulle.

Osta Aura Masonin digitaalinen kehys 199,00 dollaria.

4.Canupdog digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys Wood.Digitaalinen valokuvakehys

Jos haluat isomman näytön, tutustu tähän Canupdogin digitaaliseen valokuvakehykseen. 15 tuuman näytöllä se näyttää todelliselta taideteokselta.

Canupdog antaa käyttäjien ladata kuvia kehyksen sisäiseen tallennustilaan älypuhelimen Frameo-sovelluksen avulla. Se voi tallentaa jopa 32 gigatavua valokuvia, mikä riittää hyvin kokoelmallesi. Kun kuvat on ladattu, kehys voidaan asentaa seinälle, ja järjestelmä tunnistaa automaattisesti, onko se vaaka- vai pystysuorassa. Näyttö on Full HD, joten kuvat näkyvät kirkkaina.

Osta Canupdogin digitaalinen valokuvakehys 159,99 dollaria.

5. kattoikkuna kehys

Digitaalinen valokuvakehys kattoikkunaDigitaalinen valokuvakehys kattoikkuna

Ensi silmäyksellä ei ehkä ole selvää, että tämä Skylight-kuvakehys on digitaalinen laite. Tyylikäs muotoilu ja 1280 x 800 -resoluutioinen näyttö saavat tyylikkään kehyksen sulautumaan mihin tahansa valokuvilla täytettyyn hyllyyn tai takanreunaan.

Skylightissa on yksi helpoimmista käyttöliittymistä, ja se sopii erinomaisesti iäkkäille ihmisille. Lähetä valokuvia kehykseen sähköpostitse ja käytä kosketusnäyttöä valokuvien selaamiseen, valintaan ja diaesityksen luomiseen. Kehys ei myöskään vaadi ympärivuorokautista WiFi-yhteyttä, joten sitä voidaan käyttää kodeissa, joissa WiFi on epävakaa.

Jos olet tottunut useampiin vaihtoehtoihin tai jos kuvasi ovat hajaantuneet eri paikkoihin, tämä rajoitettu, vain sähköpostiin perustuva vaihtoehto voi tietysti olla rajoittava. Se tarkoittaa myös sitä, että et saa hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten sääennusteita tai älykotiyhteyttä.

suuntaus

Skylightin kehyksissä on myös söpö sydänominaisuus, jossa voit ”rakastaa” valokuvaa napauttamalla kulmassa olevaa sydänkuvaketta. Skylight lähettää automaattisesti sähköpostin kuvan lähettäneelle henkilölle ja kertoo hänelle, että pidät kuvasta.

Osta Skylight-kehys 159 dollaria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *