ultima thule karahvi sininen

By | 12 joulukuun, 2023
Ultima Thule Karahvi Sininen

Ultima Thule Karahvi Sininen

Ultima Thule karahvi on klassinen suomalainen design-tuote, joka tunnetaan sen ainutlaatuisesta muotoilusta ja laadukkaasta materiaalista. Sininen väri tekee karahvista erityisen kauniin ja tyylikkään.

Historia

Ultima Thule sarja suunniteltiin alun perin vuonna 1968 suomalaisen muotoilijan Tapio Wirkkalan toimesta. Hän inspiroitui pohjoisen jäätyneestä maisemasta ja halusi tuoda tämän lumoavan kauneuden esille lasiesineissä. Ultima Thule karahvi on yksi tämän sarjan ikonisista tuotteista, joka on edelleen suosittu ympäri maailmaa.

Materiaali ja Valmistus

Karahvi on valmistettu korkealaatuisesta paksusta lasista, joka tekee siitä kestävän ja käytännöllisen käyttää. Sininen väri saadaan aikaan käyttämällä erityistä värjäystekniikkaa, joka antaa karahvile sille tunnusomaisen ulkonäön. Jokainen karahvi valmistetaan käsityönä suomalaisissa lasitehtaissa, ja jokainen tuote on siten uniikki ja laadukas.

Käyttö

Ultima Thule karahvi sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin. Se on täydellinen astia viinin tai veden tarjoiluun ja sen kaunis ulkonäkö toimii myös koriste-esineenä. Karahvi kestää konepesun, joten sen puhdistaminen on vaivatonta ja helppoa. Se on myös hyvin kestävä ja sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.

Johtopäätös

Ultima Thule karahvi sininen on yhdistelmä kaunista muotoilua ja korkeaa laatua. Se edustaa suomalaista designia parhaimmillaan ja on siksi arvokas lisä jokaisen kodin astiakaappiin. Sen ajaton ulkonäkö ja käytännöllisyys tekevät siitä suosikin monille niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Usein kysytyt kysymykset

1. Onko karahvi konepestävä?

Kyllä, karahvi kestää hyvin konepesun, mutta suosittelemme kuitenkin varovaista pesua matalassa lämpötilassa.

2. Onko sininen väri kestävä?

Kyllä, sininen väri on kestävä ja säilyy hyvin myös pitkäaikaisessa käytössä.

3. Mistä voin ostaa Ultima Thule karahvi sinisen?

Ultima Thule karahvi sinistä voi ostaa hyvin varustelluista kodin sisustusliikkeistä ja verkkokaupoista, jotka myyvät suomalaista designia.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *