ultima thule karahvi iso

By | 10 joulukuun, 2023

Ultima Thule -karahvi: Täydellinen lisäys juhlapöytään

Ultima Thule -sarja on yksi Iittalan tunnetuimmista ja suosituimmista astiasarjoista, ja sen suunnittelija Tapio Wirkkala onkin tehnyt suomalaista designia tunnetuksi ympäri maailman. Ultima Thule -sarjaan kuuluu monia erilaisia astioita ja lasituotteita, jotka ovat kaikki saaneet inspiraationsa Suomen upeasta luonnosta.

Yksi Ultima Thule -sarjan ikonisista tuotteista on ehdottomasti karahvi. Ultima Thule -karahvi on elegantti ja tyylikäs astia, joka sopii täydellisesti juhlapöytään tai vaikka arjen kattauksiin. Karahvi on myös käytännöllinen, ja se on loistava tapa tarjoilla viiniä tai muita juomia vieraille.

Ultima Thule -karahvi on suunniteltu Wirkkalan rakastaman pohjoisen luonnon inspiroimana. Karahvin pinta muistuttaa sulaneen jään muotoja, ja se antaa astialle uniikin ja kauniin ulkonäön. Karahvi on valmistettu laadukkaasta lasista, ja sen kestävä rakenne tekee siitä pitkäikäisen ja helppohoitoisen.

Karahviin kuuluu myös sopiva korkki, joka pitää juoman raikkaana tarjoiluhetkeen saakka. Korkki on valmistettu muovista tai muista kestävistä materiaaleista, ja se on suunniteltu niin, että se sulkeutuu tiiviisti karahvin päälle.

Iittalan Ultima Thule -karahvi on saatavilla eri kokoisina, ja se sopiikin erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Suurempi karahvi on loistava valinta juhliin tai isompiin illallisiin, kun taas pienempi karahvi sopii paremmin pienemmille tilaisuuksille tai arkeen. Karahvin kaunis muotoilu tekee siitä myös kauniin sisustuselementin, ja se sopii hienosti esille asetettavaksi vaikkapa vitriinikaappiin.

Ultima Thule -karahvi on aina tyylikäs ja ajaton valinta, joka sopii monenlaiseen kattaukseen. Se on myös loistava lahjaidea esimerkiksi häihin, syntymäpäiville tai muuhun juhlaan. Karahvi on siis täydellinen lisäys juhlapöytään, ja se tekee juhlavista tilaisuuksista vieläkin ikimuistoisempia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *