Toimistojen ja asuntojen jäähdytysyksiköt

By | 2 kesäkuun, 2024

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän sivuston linkkien kautta.

Ei keskusilmastointia, Kodin pitäminen viileänä kesäkuukausina voi tuntua mahdottomalta. Paras ratkaisu? Suuri kannettava ilmastointilaite.

Ylikuumentunut koti on parhaimmillaan ärsyttävä ja pahimmillaan suorastaan ahdistava. Yksinkertaiset kotityöt, kuten ruoanlaitto ja siivous, voivat muuttua inhottaviksi, ja kotitoimistossa työskentely voi muuttua hyvin tuottamattomaksi. Parhaat kannettavat ilmastointilaitteet eivät ainoastaan jäähdytä (ja kuivaa) kotiasi tehokkaasti, vaan niitä voidaan myös siirtää huoneesta toiseen (käsin tai sisäänrakennetuilla pyörillä), jolloin jäähdytys voidaan kohdentaa paremmin. Tämä tarkoittaa, että voit viilentää toimistosi päivällä, olohuoneesi illalla ja makuuhuoneesi yöllä. Kannettavat ilmastointilaitteet ovat paljon parempia kuin meluisat tuulettimet ja avoimet ikkunat, jotka houkuttelevat hyönteisiä, ja ne luovat viileän suojapaikan kuumuudelta ilman vaivaa.

Jos olet valmis päivittämään kotisi yhdellä parhaista kannettavista ilmastointilaitteista, lue lisää. Olemme koonneet yhteen joitakin suosikkimme kannettavista ilmastointilaitteista ja koonneet yhteen joitakin keskeisiä ominaisuuksia, jotka kannattaa ottaa huomioon ostoksia tehdessäsi.

Mitkä ovat parhaat kannettavat ilmastointilaitteet?

Parhaat kannettavat ilmastointilaitteet voidaan helposti sijoittaa ja siirtää huoneesta toiseen, ja ne tarjoavat nopean ja tehokkaan jäähdytyksen pienessä yksikössä. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun on tiedettävä ennen sellaisen ostamista.

suuntaus

Melutaso.:Emme halua luopua rauhasta ja hiljaisuudesta viileämmän kodin vuoksi. Siksi alhainen melutaso on yksi kannettavien ilmastointilaitteiden toivotuimmista ominaisuuksista. Ilman meluisaa hurinaa voit nukkua paremmin, katsoa televisiota tai työskennellä kotona. Sun. Hajamielinen..

Koko.:Parhaat kannettavat ilmastointilaitteet ovat pienikokoisia ja helppo mahduttaa pieniin huoneisiin. On kuitenkin suositeltavaa mitata lattiapinta-ala kotisi ikkunoiden lähellä, jotta voit varmistaa, että ilmastointilaite mahtuu sinne.

Teho.:Ilmastointilaitteen teho mitataan BTU:na (British Thermal Units), ja se vaihtelee yleensä noin 8 000:sta 14 000:een. Suuritehoiset mallit valitaan sen vuoksi, että ne pystyvät jäähdyttämään suuria huoneita nopeasti muutamassa minuutissa.

Kattavuus.:Kannettavan ilmastointilaitteen jäähdytettävissä oleva tila on yhteydessä sen tehoon, mutta se vaihtelee silti rakenteen ja lisätekniikan mukaan. Hanki käsitys siitä, kuinka paljon tilaa uuden kannettavan ilmastointilaitteesi on katettava, ja tarkista kunkin mallin sopivuus. Kun laite on kytketty verkkovirtaan, aseta kannettava ilmastointilaite niin, että viileä ilma puhaltaa suoraan alueelle, jota haluat jäähdyttää.

Suunnittelu.:Kannettavat ilmastointilaitteet palvelevat tärkeää toiminnallista tarkoitusta, mutta ovat silti kohtuullisen suuri laite kotiin. Tästä syystä parhaat kannettavat ilmastointilaitteet ovat tyylikkäästi muotoiltuja, jotta ne eivät olisi silmiinpistävä näky.

1. delonghi pinguino 3in1 kannettava ilmastointilaite

Kannettava ilmastointilaite De'Longhi PinguinoKannettava ilmastointilaite De'Longhi Pinguino.

Tämä De’Longhin kannettava ilmastointilaite on parhaista paras: 14 000 BTU:n tehonkulutuksella se voi jäähdyttää 700 neliöjalan alueen.

De’Longhi on 3-in-1, joka tarjoaa tavallisen jäähdytyksen lisäksi kosteudenpoistoa ja ilmankiertoa. Tämä poistaa nopeasti kosteuden, joka on yleensä todellinen syyllinen epämiellyttäviin kesäpäiviin. De’Longhi SMART -kaukosäädin havaitsee lämpötilan ja kosteuden ja suorittaa jäähdytyksen ja kosteudenpoiston.

De’Longhin SMART-kaukosäädin aistii lämpötilan ja kosteuden jäähdytystä ja kosteudenpoistoa varten.

Osta DeLonghi Pinguino 3-in-1 kannettava ilmastointilaite $679.02

2.BLACK+DECKER kannettava ilmastointilaite

BLACK+DECKER kannettava ilmastointilaiteBlack & Decker kannettava ilmastointilaite

BLACK+DECKER on johtava parhaiden kannettavien ilmastointilaitteiden toimittaja. Ne ovat helppokäyttöisiä, kompakteja ja viilentävät tehokkaasti mitä tahansa huonetta.

Tässä mallissa on ilmankuivain ja erittäin kunnioitettava 12 000 BTU:n teho, mikä takaa riittävän tehon 150 neliöjalan huoneen jäähdyttämiseen. Ilmankuivaajassa on myös kätevä itsehaihdutusjärjestelmä, joten vesiämpäreitä ei tarvitse juurikaan tyhjentää. Melutaso on melko hiljainen, ja oma ”lepotila” on hiljaisempi kuin vilkasliikenteinen katu.

Energiatehokkaita tiloja on neljä, mutta tämän ilmastointilaitteen tärkein houkutin on se, että se voidaan muuntaa melko tehokkaaksi lämmittimeksi, joka pitää kotisi lämpimänä talvella (jopa 81°F). Mahdollisuus lämmittää ja jäähdyttää yhdellä laitteella säästää käteistä, mutta myös ominaisuudet, kuten yölämpötilan säätötila ja 24 tunnin mukautettava ajastin, auttavat pitämään energiakustannukset alhaisina.

Osta BLACK+DECKER kannettava ilmastointilaite 399,99 dollaria.

3. midia duo.

Midean kannettavan AC:n arvostelu.Midea Portable AC arvostelu.

Midean Duo on 3-in-1 kannettava ilmastointilaite, joka on täydellinen valinta, jos haluat hallita huoneesi ilmastointia, olitpa kotona tai et.

Duo voidaan asentaa joko ripustusikkunaan (pystysuoraan aukeava ikkuna) tai karmi-ikkunaan (vaakasuoraan aukeava ikkuna). Midea sisältää merkittävän määrän eristettä, joka pitää kylmän ilman ulkona ja estää lämpimän ilman pääsyn huoneeseen.

Kokemuksemme mukaan Midea Duo pystyi korvaamaan kaksi perinteistä ikkunassa olevaa ilmastointilaitetta, kun sitä käytettiin maksimiteholla alhaisimmalla lämpötila-asetuksella. 14 000 BTU:n ilmastointilaite voi Midean mukaan jäähdyttää jopa 550 neliöjalkaa tilaa, mikä oli meidän tapauksessamme! .

Ilmastointilaite oli täysin auki ollessaan melko äänekäs, mutta siitä ei tullut häiritsevää, ja se toimi erittäin hiljaisesti, kun se asetettiin matalalle. Jos et halua käyttää ilmastointilaitetta koko päivää, Midea Duossa on myös ilmankuivain ja tuuletinasetus, jos haluat viilentää huonetta.

Midea Duon asetuksia voi hallita pinnassa olevien painikkeiden tai iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin saatavilla olevan sovelluksen avulla. Tällaisen säätötason ansiosta ilmastointilaitetta voidaan käyttää mahdollisimman tehokkaasti sen sijaan, että se toimisi aina alhaisella asetuksella.

Osta Midea Duo 699,00 dollaria.

4.Whynter ARC-14S kannettava ilmastointilaite

Kannettava ilmastointilaiteKannettava ilmastointilaite

Toinen harkitsemisen arvoinen kannettava ilmastointilaite on tämä Whynter ARC-14S. Se käyttää huippuluokan 14 000 BTU:n järjestelmää jäähdyttämään, kosteudenpoistoon ja ilman kierrättämiseen. Tämä on tarpeeksi tehokas tuomaan 500 neliöjalan huoneen 61 celsiusasteeseen, ja sisäänrakennettu termostaatti pitää huoneen halutussa lämpötilassa.

Whynter on myös yksi markkinoiden paremman näköisistä kannettavista ilmastointilaitteista, jossa on tyylikäs etupaneeli. Melutaso on kunnioitettavat 56 dB, mutta jotkut saattavat pitää ilmastointilaitetta hieman meluisana. Tämä ilmastointilaite käyttää kaksoisletkujärjestelmää (useimmissa kannettavissa ilmastointilaitteissa on vain yksi), joka jäähdyttää huoneen nopeammin kuin kaikki tämän luettelon vaihtoehdot, joten sinun ei tarvitse odottaa, että huone jäähtyy.

Osta Whynter ARC-14S kannettava ilmastointilaite hintaan $499.00.

5. evapolar evaCHILL henkilökohtainen kannettava ilmastointilaite

Evapolar evaCHILL kannettava ilmastointilaiteEvapolar evaCHILL kannettava ilmastointilaite

Tämä Evapolarin kannettava mini-ilmastointilaite on yksi kannettavimmista saatavilla olevista tuotteista, ja se sopii täydellisesti viileän ilman ohjaamiseen sohvalle (tai kasvoille) kuumana kesäpäivänä. Tyylikäs muotoilu ei ole vain tyylikäs, vaan se on myös erittäin kevyt, sillä se painaa vain 1,7 kiloa.

Kun jäähdytyspinta-ala on noin 45 neliöjalkaa, tämä laite on todella henkilökohtaiseen jäähdytykseen, sillä se on yhtä kompakti kuin kokonsa. Voit sijoittaa sen työpöydällesi työskennellessäsi kotona tai sänkysi jalkopäähän nukkuaksesi hieman mukavammin (bonus: se toimii myös yövalona.) 3-in-1-järjestelmä jäähdyttää, kostuttaa ja puhdistaa ilmaa, mutta on silti erittäin hiljainen verrattuna tilaa vieviin AC-malleihin.

Mistä pidämme: evaCHILL käyttää Evapolarin patentoimia epäorgaanisia nanokuituja, jotka pysyvät yrityksen mukaan steriileinä jatkuvan käytön jälkeen, joten sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisten bakteerien ja homeen hengittämisestä.

Osta Evapolar evaCHILL Personal Portable AC $89.10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *