Säästä 30 dollaria Amazonin alennusmyynnissä.

By | 5 kesäkuun, 2024

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän verkkosivuston linkkien kautta.

Billie Eilish on liittoutunut Amazonin kanssa ja julkaissut Echo Studiosta uudelleenkuvitellun version, johon on päällekkäin laitettu Eilishin viimeisimmän julkaisun albumikuvitusta, Happier Than Ever.Amazonin suosituin älykaiutin

Uudessa Billie Eilish Limited-Edition Echo Studiossa on Eilishin valokuva etupuolella pehmeää, beige-sävyistä kangastaustaa vasten. Kuten muissakin Amazon Echo -laitteissa, kaiuttimella voi kuunnella musiikkia ja pyytää Alexaa tarkistamaan sään, asettamaan muistutuksia tai lukemaan uutiset ääneen. Uuden Eilish Amazon Echo Studion avulla fanit voivat myös pyytää Alexaa soittamaan laulajan soittolistoja ja kappaleita Amazon Musicista (esim. ”Alexa, soita Billy Irish Takeover Amazon Musicista”, ”Alexa, Soita Billy Irishin Getting Older”).

Bonus: Kampanjakoodi nyt. Studio. Säästä 30 dollaria Billy Eilish Echo Studiossa, kun ostat kirjan Amazon.co.uk:sta. Tämä nostaa hinnan yli 229 dollarista 199 dollariin, joka on ensimmäistä kertaa alennettu alle 200 dollariin.

Billy Eilish Echo Studio.Billy Irish Echo Show.

Osta Billy Irish Amazon Echo Studio

Amazonin mukaan Echo Studioon voidaan lisätä lisää faniystävällisiä ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat asettaa Eilishin inspiroimia herätyskutsuja ja rutiineja. Pian on myös mahdollista asettaa erityisiä Billy Eilish -hälytyksiä.

Amazon Echo Studio on paras verkossa saatavilla oleva älylaite, jossa on rikas, uskollinen ääni ja tuhansia kappaleita, joita voi kuunnella tila-äänellä (kuvittele huoneen ääni leijumassa 360 astetta) Amazon Music Unlimitedin kautta. Se on yksi parhaista verkossa saatavilla olevista kaiuttimista.

Echo Studio on hienosäädetty teknologialla, joka havaitsee automaattisesti tilan akustiikan ja toimii niin, että se tarjoaa optimaalisen äänen ja selkeyden riippumatta siitä, mihin kohtaan laitetta huoneessa sijoitat. Echo Studiossa on erityisesti 5,25 tuuman bassokaiutin ja 330 W:n huipputeho, joka toistaa syvän, jyrisevän basson, 1 tuuman diskantti ja kolme 2 tuuman keskiäänikaiutinta, jotka toistavat terävät keskiäänet ja korkeat äänet (yhteensä viisi kaiutinta on sisäänrakennettu).

Echo Studio voi tietysti toimia myös älykkään kodin keskittimenä, jolloin voit asettaa valoja, ajastimia ja ohjata älykkäitä kodin laitteita yhdessä paikassa.

Uusi Billie Eilish Limited-Edition Echo Studio maksaa 229,99 dollaria ja sen voi tilata täältä. Kampanjakoodi. Studio. ylimääräistä $30 pois $199.

Toinen bonus: Amazon tarjoaa kaikille asiakkaille kuuden kuukauden ilmaisen Amazon Music Unlimitedin käyttöoikeuden laitteen oston yhteydessä.

Osta Billy Eilish Amazon Echo Studio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *