Parhaat älykkäät sadettimet ja kastelujärjestelmät 2022: parhaat tuotemerkit, tarkistettu.

By | 4 kesäkuun, 2024

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän sivuston linkkien kautta.

Kevät on vihdoin alkanut. Nyt on täydellinen aika aloittaa aina haaveilemasi puutarhan rakentaminen tai päivittää nykyinen puutarha älykkäällä sadetusjärjestelmällä. Parhaat älykkäät sadettimet ovat helppokäyttöisiä, mutta merkin valitseminen voi olla hankalaa. Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä.

Osto-opas: Näin valitset älykkään sprinklerin

Kastelun ja maatalouden tiede voi muuttua melko monimutkaiseksi, kun kasvit alkavat kasvaa. Siksi parhaat älykkäät sprinklerijärjestelmät ja -laitteet auttavat tekemään asioista yksinkertaisempia. Älykkäät sprinklerijärjestelmät ovat täysin ohjelmoitavissa kastelemaan puutarhoja tarkan aikataulun mukaan, mutta se on vain perustoiminto. Älykkäät sadettimet ja kasteluohjaimet voivat määrittää automaattisesti optimaalisen vesimäärän puutarhaan. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin lisäät ne sisä- tai ulkotiloihin:

Kastelu: Yksi parhaista toiminnoista, joita nämä voivat tarjota, on määrittää, kuinka paljon vettä viheralue tarvitsee. Tämä voi perustua maaperätyyppiin, kasvatettavien kasvien tyyppiin, auringonpaisteeseen ja sääennusteeseen. Tämä on suuri etu ja yksi innovatiivisimmista ja hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Tulevien sääolosuhteiden, kuten kosteuden ja auringonpaisteen, huomioon ottaminen on hieno etu, joka usein puuttuu vanhemmista sadetusjärjestelmistä.

Vyöhyke. Kaikki kasvit eivät tarvitse samanlaista kastelua. Jakamalla puutarhasi tai pihasi vyöhykkeisiin voit antaa kullekin ryhmälle juuri sen verran vettä kuin se tarvitsee. Tarvittavan kastelun määrä riippuu suurelta osin alueesta, istutustyypistä ja siitä, onko kyseessä sisä- vai ulkokasvit.

Säätimet. Pienemmissä kokoonpanoissa, kuten sisäpuutarhoissa, voi olla helpointa ohjata laitteen oikeanpuoleisesta näytöstä. Keskisuurissa ja suurissa ulkotarhoissa sovellus matkapuhelimesta tai tabletista on kuitenkin parempi vaihtoehto. Sen lisäksi, että se antaa sinulle enemmän asetuksia, joilla voit leikkiä, voit myös ohjata sitä mistä tahansa haluamastasi paikasta.

1. Orbit B-hyve XR Smart 8 vyöhykettä

Tämä yritys on yksi tunnetuimmista älykkäiden sprinklerijärjestelmien valmistajista. Tämän tuotemerkin XR auttaa poistamaan stressin ja arvailun siitä, että joutuu huolehtimaan liian suuresta tai liian pienestä kastelumäärästä. 16 vyöhykettä pitäisi riittää keskimääräiseen kokoonpanoon sekä sisällä että ulkona, ja se on täysin vedenkestävä ja säänkestävä. Laitteessa on perussäätimet, helppo yhteys WiFi-verkkoon ja 900 MHz:n radio, jolla voi kommunikoida muiden lisävarusteiden kanssa.

Orbit 57985 B-hyveXR Smart 8 vyöhykettäOrbit 57985 B-hyve XR Smart 8-vyöhyke Orbit 57985 B-hyve XR Smart 8-vyöhyke

Osta Orbit B-hyve XR Smart 8 Zone hintaan $144.33

2. rainbird smart sprinkleri

Uusin Rain Bird -malli, joka on päivitetty WiFi-yhteydellä, on EPA-sertifioitu vähentämään vedenkulutusta vähintään 20 %. Päivittäinen kasteluaikataulu lasketaan vuodenajan, päivän lämpötila- ja kosteusennusteen perusteella, ja sitä voidaan ohjata sovelluksesta tai laitteesta käsin. Se on myös Alexa-yhteensopiva ja voi jakaa puutarhan kahdeksaan vyöhykkeeseen.

Rain Bird ST8I-2.0 Smart Indoor WiFi Sprinkleri/Kastelujärjestelmä.Rain Bird ST8I-2.0 Smart Indoor WiFi Sprinkleri / kastelujärjestelmä.

Osta Rain Bird Smart Sprinkleri $207.50

3. ratio smart sprinkler.

Rachion 16-vyöhykkeinen järjestelmä on ihanteellinen, kun haluat antaa tarkan vesimäärän sitä eniten tarvitseville kasveille. Järjestelmä on suunniteltu hankkimaan tietoja sääasemilta ympäri maailmaa ja jättämään kastelun pois, kun sade on todennäköistä tai kun on odotettavissa pakkasta tai huonoa säätä.

Ratio Smart Sprinkler.Ratio Smart Sprinkler.

Osta Ratio Smart Sprinkler $246.99

4. netro smart sprinkleriohjain

Netro ei katso vain tulevaisuuteen sääennusteiden avulla, vaan myös menneisyyteen, ja säästää jopa 50 % vedenkulutuksessa. Se noudattaa myös automaattisesti paikallisia vedenkäyttömääräyksiä ja tarjoaa elinikäisen pääsyn pilvipalvelimelle.

Netro Smart Sprinkler.Netro Smart Sprinkler.

Osta Netro smart sprinkleriohjain $99.99

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *