Ostajan opas: GPS-kaluston seurantajärjestelmä

By | 3 maaliskuun, 2024

Kun investoit laivastonseurantatekniikkaan, on viisasta hankkia GPS-ajoneuvonseurantajärjestelmä, joka soveltuu laivastonhallintaan. Tekstiviestin, tietokoneen tai mobiili APP:n avulla tätä GPS-kalustonseurantajärjestelmää voidaan käyttää minkä tahansa etäkohteen paikantamiseen, seurantaan ja valvontaan. Näin voit suojella kuorma-autoasi rahtivarkauksilta.

Miten GPS-seurantajärjestelmä toimii?

Tämä itsenäinen, integroitu hyötyajoneuvojen seurantalaite käyttää sijainnin ilmoittamiseen GPS-satelliittipaikannusta yhdessä erityisesti M2M- ja IoT-sovelluksiin optimoidun kategorian 1 LTE-moduulin kanssa. Sinun tarvitsee vain valita oikea GPS-laitteen valmistaja ja asentaa se haluamaasi paikkaan. Nyt voit seurata ajoneuvojen, moottoripyörien tai veneiden tarkkaa sijaintia, mikä tekee siitä arvokkaan työkalun parempaan kalustonhallintaan.

Mitkä ovat GPS-seurantajärjestelmän ominaisuudet?

GPS-seurantajärjestelmä tuo yrityksellesi monia etuja, jos ostat sen oikealta valmistajalta ja toimittajalta. Tässä on luettelo GPS-seurantajärjestelmän ominaisuuksista.

Ominaisuus 1: Kantaman ulkopuolella tapahtuva tallennus: GPS-tiedot tallennetaan seurantalaitteen sisällä olevaan 4B-muistiin, kun ajoneuvo on kantaman ulkopuolella tai kun signaalia ei ole.

Ominaisuus 2: IBUTTON-anturi voidaan liittää ulkoiseen IBUTTON-liitäntään tunnistuksen vahvistamista varten.

Ominaisuus 3: Ajoneuvon matkahistoria ja kilometritiedot verkkopalvelimella.

Ominaisuus 4: PC-verkkosivulla, mobiili APP-kyselyllä, SMS-kyselyllä ja etäasetuksilla.

Ominaisuus 5: Uuden Eelinktech 2.0 -protokollan (TCP) käyttöönotto, laiteohjelmisto voidaan päivittää etänä (OTA).

Ominaisuus 6: Kaksois-GPS/LBS-paikannus ja A-GPS-tuki.

Ominaisuus 7: reaaliaikainen älykäs seuranta ja sijaintiraportointi.

Ominaisuus 8: IP65-luokan vesi- ja pölytiiviys.

Ominaisuus 9: GPIO-laajennus, voidaan laajentaa sarjaporttiin.

Ominaisuus 10: Sertifikaatit ja hyväksynnät (vain moduuli): GCF (Global), CE, PTCRB, RCM, FCC, IC, JATE, Anatel, FAC, CCC jne.

Ominaisuus 11: Täysi 4G LTE-verkkotuki (3G/2G-verkon varajärjestely), 4G LTE/WCDMA/UMTS-tuki.

Lopullinen yhteenveto

Etsitkö parhaita GPS-ajoneuvojen seurantalaitteita kalustonhallintaan tai toimitusketjun seurantalaitetta, jota tarvitaan toimitusketjun eheyden ylläpitämiseen? Tutustu, päivitä laitteesi tällä ominaisuudella ja tee ostoksesi kokeneelta ja arvostetulta GPS-seurantalaitteiden valmistajayritykseltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *