MyNino – Pakollinen GPS-seurantasovellus mobiililaitteisiin

By | 5 maaliskuun, 2024

GPS (Global Positioning System) on tuonut laajemmat mahdollisuudet seurata ihmisten sijaintia mistä tahansa. Koska GPS on integroitu matkapuhelimiin, GPS-paikannussovellusten lataaminen ja asentaminen matkapuhelimiin on tullut helpoksi. Tämä teknologian ja teknologian yhdistelmä on ollut moitteeton. Se on ollut vaikea tehtävä kehittäjille, mutta yllättäen he ovat joka kerta keksineet loistavia konsepteja. Taitavat kehittäjät rakensivat luovia sovelluksia, jotka seurasivat ihmisten sijaintia. Tällöin tarvitaan kaksi matkapuhelinta tietojen vaihtoon ja sijainnin paikantamiseen. Laitteet, joissa on sisäänrakennettu GPS-tuki, ovat yhteensopivia GPS-pohjaisten sovellusten kanssa. Yksi tällainen älykäs sovellus on MyNino! Se on monen alustan mobiilisovellus, joka on suunniteltu ja kehitetty huolehtimaan lastesi turvallisuudesta. Jos olet huolissasi lastesi turvallisuudesta ja haluat seurata, minne he menevät ja/tai missä he ovat, ihanteellinen ratkaisu on ladata tämä seurantasovellus BlackBerrylle.

Sovellus on yhteensopiva sekä BlackBerry- että Android-älypuhelimien kanssa. Sovelluksen tarkoituksena on seurata lapsesi sijaintia, missä hän onkaan. MyNino on asennettava sekä vanhemman että lapsen älypuhelimeen, jotta raportit voidaan vastaanottaa laitteesta toiseen. Sovellus käyttää älypuhelimeen sisäänrakennettua GPS-toimintoa. Kun MyNino on asennettu sekä vanhemman että lapsen älypuhelimeen, vanhempi saa kaikki tiedot lapsen toiminnasta. Sovellus lähettää etänä raportteja lapsen puheluista, tekstiviesteistä (sekä vastaanotetuista että lähetetyistä) sekä GPS-sijainnista. Kun sovellus on määritetty oikein älypuhelimessa, se toimii saumattomasti GPS-seurantasovelluksena BlackBerrylle.

Sovellus käyttää GPS-järjestelmää toimiakseen tehokkaasti ja siirtää sijaintitiedot lapsen laitteesta vanhemman laitteeseen. Tämän GPS-seurantalaitteen avulla saat täydelliset tiedot lapsesi sijainnista ja voit olla varma lapsesi turvallisuudesta. Jos olet huolissasi siitä, että lapsesi tietää tämän Android-seurantasovelluksen asentamisesta älypuhelimeesi, voit olla varma, sillä se toimii piilotetussa tilassa lapsesi puhelimessa ja näkyy Express Gallery -näytössä. Lapsen sovellus pitää kirjaa kaikista lähtevistä ja saapuvista tapahtumista ja lähettää kaiken verkkopalvelimelle Wi-Fi- tai GPRS-internetyhteyden kautta vanhemman sovellukselle. Tiedot lähetetään käyttäjän määrittelemin ennalta määrätyin aikavälein, ja jos internetyhteyttä ei ole saatavilla, sovellus lähettää raportit ensimmäisen yhteyden muodostuessa.

MyNino, vankka GPS-paikannussovellus BlackBerrylle, sisältää runsaasti toimintoja ja erittäin hyödyllisiä tarjouksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *