Kotitalouksien valonauhat, keittiö

By | 4 kesäkuun, 2024

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän sivuston linkkien kautta.

Lisävalojen asennus. Valojen asentaminen kaappien alle on helpompaa kuin luuletkaan. Parhaat kaappien alle asennettavat valonauhat tarjoavat useita eri etuja.

Ensinnäkin esteettisesti ne voivat välittömästi parantaa minkä tahansa huoneen ulkoasua ja tunnetta lisäämällä pehmeän hehkun ja väriloiston ilman, että kaappeja tarvitsee maalata uudelleen tai vaihtaa. Mutta se ei ole pelkästään käytännöllistä. Se voi lisätä valoa huoneeseen siellä, missä sitä eniten tarvitaan, kuten tiskipöydillä ruoanlaittoa varten tai lattioilla yöllä liikkumista varten.

Osto-opas: Näin valitset kaapin alta valaisimet ja valonauhat

Seuraavassa on muutamia perusasioita, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun ostat tilaan parhaiten sopivan kaapinalaisvalaistuksen.

Mitat.:Lumen tarkoittaa kirkkautta, lyhennettynä lm, ja 2000 lm on turvallinen esimerkiksi keittiön tiskipöydän valaisemiseen. Kelvinin osalta 3000K on keskimääräinen ja 5000K on korkeampi. Jännite on alhaisimmillaan 12 V, ja jotkut ovat 24 V:n ja sitä korkeampia.

Asennus: Jos et ole kätevä työkalujen kanssa tai asut alueella, jossa et voi peukaloida seiniä tai johtoja, on vielä vaihtoehtoja. Tarrakiinnikkeet ovat erinomainen vaihtoehto, eivätkä ne vaadi poran käyttöä. On myös olemassa valaisimia, jotka voidaan kytkeä kodin sähköjärjestelmään, jolloin pistorasioita vapautuu ja kaikkialla kulkevat johdot jäävät piiloon.

Valopalkit, joiden pituus on ennalta määrätty, saattavat olla helpompia asentaa, mutta niiden mitat eivät aina sovi tilaan ja ketjuun saattaa jäädä aukkoja, jotka eivät ole valaistuja. Tästä syystä joitakin nykyaikaisia valopalkkeja voi leikata itse.

Extra. Kaikki nämä ominaisuudet ovat erilaisia, mutta jotkut niistä ovat todella hyödyllisiä, kuten valintakiekko, jonka avulla voit säätää kirkkautta matkapuhelimesta. Muistitoiminto on myös hyödyllinen, kun haluat säilyttää samat asetukset ilman, että niitä tarvitsee etsiä joka kerta. Se on myös helppo liittää olemassa oleviin älykotijärjestelmiin.

Mikä on paras kaapinalainen valaisin?

Tässä ovat suosituksemme studiosi tai kotisi valaistuksen päivittämiseksi.

1.GE CYNC Smart Light Strip

General Electric tuli valaistusalalle pian ensimmäisen hehkulampun keksimisen jälkeen ja aloitti toimintansa vuonna 1892. Valonauhat ovat erinomainen vaihtoehto tälle tuotemerkille, sillä niitä voidaan käyttää missä tahansa huoneessa, kuten kaappien alla tai huonekalujen päällä.

Tämä minimaalinen valonauha kytkeytyy suoraan WiFi-reitittimeesi, tarjoaa miljoonia värivaihtoehtoja ja mahdollisuuden leikata valonauhat juuri haluamaasi pituuteen.

Tämä kaikki on integroitu GE:n muihin Cync-tuotteisiin, älykkään kodin laiteperheeseen, joka on suunniteltu toimimaan täysin keskeisen Cync-sovelluksen kautta (valinnainen ääniohjaus Alexan tai Googlen tekoälyn kautta), jolloin voit hallita valaistustasi mistä tahansa. .

GE CYNC Smart Full Colour LED-valonauha, 80 tuumaa.GE CYNC Smart Täysvärinen LED-valonauha, 80 tuumaa

Osta GE CYNC Smart -valonauha $37.20

2.Nanoleaf Essentials älykäs valonauha

Tämä tekee muutakin kuin antaa sinulle mahdollisuuden hallita valaistustasi. Liuska synkronoituu katsomasi elokuvan tai pelaamasi pelin kanssa, ja se voi lisätä värejä näytön sisällön mukaan. Sirkadiaaninen valaistus toimii myös luonnollisen aikataulusi mukaan, lisäämällä valkoista valoa päivällä ja poistamalla sinistä valoa nukkumaanmenoa varten.

Liuska toimii useimpien tärkeimpien älykkäiden keskusyksiköiden kanssa, mutta mukana on myös manuaalinen ohjain, kun sinun ei tarvitse avata sovellusta.

NanoLeaf Essentials Bluetooth & Threaded Smart LED Light Strip 80"NanoLeaf Essentials Bluetooth & kierre Smart LED-valonauha 80

Osta Nanoleaf Essentials Smart Light Strip

3. eve light strip

Tämä älykäs LED-nauha tuo saman tunnelman minne tahansa sen kiinnitätkin, ja se loistaa kirkkaasti 1800 lm kirkkaudella ja täydellisellä WiFi-yhteydellä.

Sopii täydellisesti backsplashiksi tai antamaan keittiöllesi viihtyisän sävyn. Lisäksi se toimii sujuvasti Apple HomeKitin kanssa ja voidaan synkronoida AppleTV:n kanssa.

Eve Light Strip.Eve Lightstrip.

Osta eve valonauhat $49.95

4.Govee älykäs LED-valonauhat

Tämä liuska tarjoaa 16 miljoonaa väriyhdistelmää sovelluksen kautta, ja se on yhteensopiva Alexan ja Google Home -palvelun kanssa, ja se voidaan kiinnittää nopeasti vahvan liimapohjan ansiosta. Se näyttää upealta keittiössä tai makuuhuoneessa, mutta toimii myös hyvin parvekkeilla ja mediakokonaisuuksissa, ja siinä on 64 esiasetettua kohtaustilaa sekä 11 ”musiikkitilaa”, joissa on sisäänrakennettu mikrofoni, jonka avulla valot vilkkuvat suosikkimusiikkisi tahtiin.

Govee Smart LED-valonauhaÄlykäs LED-valonauha

Osta Govee LED-valonauhat 3M $79.99

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *