iRobot Tarjoukset

By | 24 toukokuun, 2024

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän sivuston linkkien kautta.

Roomba on yksi suosituimmista robotti-imureista (ja imureista yleensä). Tietokoneohjatut automaattiset pölynimurit ovat kasvattaneet suosiotaan vuonna 2002 tapahtuneen ensiesittelynsä jälkeen, mutta niiden korkea hinta on markkinoille pääsyn este, jota on vaikea ohittaa. iRobot voisi odottaa, kunnes se alentaa joitakin Roomba-malleja, kuten se tekee nytkin.

Roomba i4+, jonka vähittäismyyntihinta on 649,99 dollaria, on tällä hetkellä 39 % alennuksessa Amazonissa, mikä nostaa sen hinnan hieman alle 400 dollariin. i4+ on yksi iRobotin monimutkaisemmista malleista: tässä robotti-imurissa on itsetyhjentyvä pohja, johon mahtuu jopa 60 päivän jätteet. Se oppii talon pohjapiirroksen maksimoidakseen tehokkuuden.

iRobot.

Osta iRobot Roomba i4+ EVO (4552)… $399.00

Kun saat älykkään pölynimurin, voit varata siivouksen älypuhelimen iRobot Home -sovelluksen kautta tai käyttää ääniavustajaa, kuten Google Homea tai Amazon Alexaa. Sinun ei tarvitse huolehtia imurin siivousreitin seuraamisesta. Jos olet putoamassa portaita alas tai törmäämässä huonekaluihin, imuri kääntyy ympäri. Ja jos pölynimuri kohtaa erityisen likaisen alueen, se puhdistaa kyseisen alueen rauhassa ennen kuin siirtyy eteenpäin.

Pölynimurin harjat voivat puhdistaa erilaisia pintoja, olipa kyseessä sitten matto- tai puulattia. Siinä on myös reunapyyhkäisyharja, joka poistaa ylimääräisen pölyn ja roskat kulmien ja huonekalujen ympärillä liikuttaessa. Bonusta: Sovelluksen avulla voit mukauttaa pölynimurin aikataulua, ja jos sinulla on lemmikkejä, Duan Multi-Surface Rubber Brush -kumiharjojen avulla voit puhdistaa ilman, että lemmikkien karvat sotkeutuvat.

Etsin jotain tällaista. Kaikki Haluatko vähentää imuroinnin vaivaa? Roomba i8+ on pienempi ja hieman edistyneempi kuin i4+, ja se voidaan ohjelmoida luomaan henkilökohtainen älykäs kartta kodistasi, joka puhdistaa vain nimetyt puhtaat alueet ja välttää kiellettyjä alueita (i4+ voi myös luoda älykkäitä karttoja, mutta puhtaat alueet ja poissaolovyöhykkeet). (i4+ voi myös luoda älykkäitä karttoja, mutta sillä ei ole mahdollisuutta luoda puhtaita vyöhykkeitä tai poissaolovyöhykkeitä). i8+ on tällä hetkellä saatavilla Best Buy -myymälässä 599,99 dollarin hintaan, mikä on 300 dollarin alennus.

suuntaus

Best Buy.

Osta iRobot Roomba i8+ $599.99

Jos olet vähemmän huolissasi pölynimurikanisterin tyhjentämisestä, Roomba 671 on myös myynnissä vain 209,99 dollarilla (40 % alennettu vähittäismyyntihinta 349,99 dollarista). Roomba 671 ei tyhjene automaattisesti, mutta sitä voi ohjata ääniavustajan avulla, ja siinä on tunnistusominaisuus, joka estää sitä putoamasta portaissa tai huonekalujen alle.

Amazon.

Osta iRobot robotti-imuri Roomba 671 … $209.99

Kuten i4+:n, myös 671-robotti-imurin monipintaiset harjat on suunniteltu matoille, koville puille ja laatoille, ja ne poistavat helposti kaiken liasta ja nesteistä lemmikkien karvoihin. Kun käytät pölynimuria, sovellus alkaa oppia siivoustottumuksiasi ja ehdottaa räätälöityä aikataulua, joka perustuu tavalliseen siivousaikaan ja kausivaihteluihin, kuten lisääntyneeseen siitepölymäärään.

Roombat tulevat harvoin myyntiin, joten jos etsit hyvää tarjousta Roombasta, et halua missata tätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *