iittala raami karahvi

By | 23 lokakuun, 2023

Iittalan Raami-karahvi on suomalaisen designbrändi Iittalan uusin lisäys tyylikkääseen tuotevalikoimaansa. Karahvi on osa Raami-sarjaa, jonka on suunnitellut suomalainen muotoilija Jasper Morrison. Raami-karahvi yhdistää selkeät ja klassiset linjat moderniin skandinaaviseen muotoiluun.

Raami-karahvi on valmistettu korkealaatuisesta lasista, joka antaa sille elegantin ja hienostuneen ilmeen. Sen muotoilu on minimalistinen ja ajaton, joten se sopii kauniisti mihin tahansa tyyliin ja tilaan. Karahvin kirkas lasi antaa juomalle kauniin hehkun ja tekee siitä houkuttelevan esillepanon ruokapöydällä tai juhlatilaisuudessa.

Karahvin tilavuus on 0,9 litraa, joten se sopii hyvin isompiin tilaisuuksiin tai kotona pidettäviin illallisiin. Sen korkki on valmistettu tammesta, mikä lisää karahvin luonnollista ja maanläheistä tuntua. Korkin avulla juoma säilyy tuoreena ja hyvässä lämpötilassa.

Iittalan Raami-karahvi on myös erittäin käytännöllinen. Sen suuaukko on suunniteltu niin, että se on helppo kaataa suoraan lasiin ilman roiskeita. Karahvi sopii hyvin tarjoiltavien juomien säilyttämiseen ja voi toimia myös kauniina kukkamaljakkona tai sisustuselementtinä.

Raami-karahvi on vain yksi esimerkki Iittalan jatkuvasta sitoutumisesta laatuun ja suunnitteluun. Iittala on tunnettu siitä, että se yhdistää kestävän kehityksen periaatteet laadukkaaseen ja kauniiseen muotoiluun. Brändi on tullut tunnetuksi erityisesti tuotteistaan, kuten Alvar Aallon Savoy- ja Aalto-maljakoista sekä Kaj Franckin Teema- ja Kartio-lasistoista.

Iittala on ollut suunnittelun ja kestävän kehityksen edelläkävijä jo vuodesta 1881. Brändin tuotteet kunnioittavat suomalaista käsityöperinnettä ja luontoa, mikä onkin yksi syy siihen, että monet tuotteet ovat saavuttaneet ikonisen aseman muotoilumaailmassa.

Iittalan Raami-karahvi jatkaa tätä perinnettä, tarjoten asiakkaille kauniin ja toimivan tuotteen arkeen ja juhlaan. Se on esimerkki siitä, miten kestävän kehityksen ja korkealaatuisen muotoilun voi yhdistää toisiinsa. Raami-karahvi on sekä käytännöllinen että kaunis lisäys Iittalan valikoimaan, ja se kestää aikaa niin ulkonäön kuin laadun puolesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *