hartwall vichy lasipullo

By | 1 tammikuun, 2024Hartwall Vichy Lasipullo

Hartwall Vichy Lasipullo

Hartwall Vichy Lasipullo on klassinen lasinen pullo, joka on suunniteltu erityisesti säilömiseen ja tarjoiluun. Pullossa on retrohenkinen ulkonäkö, ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi ravintoloissa, kahviloissa ja kodeissa.

Ominaisuudet

  • Vetoisuus: 0,33 litraa
  • Materiaali: lasi
  • Mitat: korkeus 20 cm, halkaisija 6 cm
  • Suljenta: kierrekorkki
  • Käyttötarkoitus: vichy- ja hiilihapollisten juomien tarjoiluun

Valmistusprosessi

Hartwall Vichy Lasipullo valmistetaan korkealaatuisesta lasista, joka kestää hyvin painetta ja lämpötilavaihteluita. Pullon muotoilu on suunniteltu siten, että se on helppo käsitellä ja siitä on mukava juoda. Pullo suljetaan tiiviillä kierrekorkilla, joka pitää juoman raikkaana ja kuplina eloisina.

Käyttö

Tämä lasipullo on ihanteellinen valinta ravintoloihin ja kahviloihin, jotka haluavat tarjoilla juomansa tyylikkäästi ja perinteitä kunnioittaen. Se sopii mainiosti myös kotikäyttöön, esimerkiksi juhlapöytään tai piknikille mukaan otettavaksi. Pullo on helppo puhdistaa ja se kestää hyvin toistuvaa käyttöä.

Johtopäätös

Hartwall Vichy Lasipullo on laadukas ja tyylikäs astia vichy- ja hiilihapollisten juomien tarjoiluun. Sen retrohenkinen ulkonäkö ja korkealaatuinen valmistus tekevät siitä erinomaisen valinnan niin ammattikäyttöön kuin kotikäyttöönkin. Pullosta voi nauttia paitsi juomien säilytysastiana myös design-esineenä, joka lisää tunnelmaa ja tyylikkyyttä tarjoilutilanteisiin.

Usein kysytyt kysymykset

1. Onko pullojen tilaaminen mahdollista myös isompina erinä?

Kyllä, Hartwall Vichy Lasipulloja on saatavilla myös isompina erinä. Voit ottaa yhteyttä suoraan valmistajaan tai tukkuliikkeeseen tiedustellaksesi isompia eriä.

2. Voiko pulloja pestä astianpesukoneessa?

Kyllä, pulloja voi pestä astianpesukoneessa, mutta suosittelemme kuitenkin käsinpesua pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

3. Minkä tyyppisiä juomia pulloon voi tarjoilla?

Pullo soveltuu erinomaisesti vichy- ja hiilihapollisten juomien, kuten mineraaliveden ja virvoitusjuomien, tarjoiluun.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *