GPS Truck Tracker – tuotteen ominaisuudet ja miten se toimii?

By | 3 maaliskuun, 2024

Ajoneuvonseurantalaitteen avulla voit seurata yritysajoneuvojasi vain yhdessä sekunnissa. Seuraa kuorma-autojasi reaaliaikaisella GPS-ajoneuvonseurantalaitteella parantaaksesi laivastonhallintaa, auttaaksesi parantamaan toimitusaikoja ja koordinoimaan paremmin varoja. Tämän seurantalaitteen avulla voit myös luoda oman henkilökohtaisen ajoneuvojen seurantajärjestelmän. Yksi reaaliaikaisen GPS-paikannuslaitteen suurimmista eduista on, että voit tarkastella ajoneuvojen edistymistä reaaliajassa. Voit seurata ajoneuvoasi reaaliajassa verkosta ja älypuhelimesta.

Kuorma-autojen GPS-seurantaratkaisujen tuoteominaisuudet

1. Tukee nelitaajuuskaistoja, eli 850/900/1800/1900MHz, universaali maailmanlaajuisesti.

2. Laaja tulojännite reaaliaikaisen GPS-ajoneuvon seurantalaitteen: 6-36V DC.

3. Tukee yksittäistä paikannusta ja sijaintipalautetta GPRS:n kautta asetettuina aikoina.

4. GPS-seurantalaite tukee ajoneuvon paikannusta ja seurantaa.

5. Se tukee ACC-tilan tarkistusta ja ajoneuvon tilan ilmoittamista.

6. Sitä käytetään ajoneuvon kauko-ohjausreleeseen.

7. Kuorma-autojen GPS-seurantalaite käyttää SOS-painiketta SOS-kutsuun.

8. Käyttää ulkoista MIC:tä etäseurantaan.

Miten GPS-paikannin toimii?

Kun GPS-paikannin on asennettu ajoneuvoon, se kerää tietoja satelliitin kautta. Tämän jälkeen saadut tiedot lähetetään GPRS/TCP:n kautta lähimpään valvontatorniin. Torni välittää tiedot Internetin kautta kahdelle Utrack-palvelimelle. Sen jälkeen Utrack-palvelin reitittää ja käsittelee tiedot päävarapalvelimelle. Lopuksi raportteja seurataan tietokoneen ja älypuhelimien kautta.

GPS-seurantalaite tasoittaa tietä tehokkuuteen, kannattavuuteen, turvallisuuteen ja turvatoimiin

GPS Trackerin yritystietopalveluiden avulla saat reaaliaikaisen seurantatietovirran sisäisiin sovelluksiisi. Upota ajoneuvokartoitus verkkosivuillesi, jotta asiakkaat voivat seurata palveluitasi verkossa.

Ensiluokkaiset karttatiedot, joita on parannettu Google Enterprise Mapsilla, kattavat suurimman osan Yhdysvalloista ja maailmasta, helppokäyttöisillä ominaisuuksilla ja tutuilla asetuksilla.

Kuorma-autojen GPS-paikannusjärjestelmiin kuuluu matkapuhelin- ja puhdas satelliittipaikannus. Voit siis jopa yhdistellä tekniikoita, jotta saat tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehtoisen ratkaisun.

Loppusanat

GPS-teknologia on mullistanut miljardien ihmisten matkustusmahdollisuudet ympäri maailmaa. GPS-teknologian jatkuvien innovaatioiden ansiosta ihmiset keksivät nyt helposti itseohjautuvia ajoneuvoja. Osta oikea GPS-seurantalaite oikeasta paikasta ja saat vauhtia laivastonhallintaasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *