Echo Show vs. Portal+ arvostelu

By | 5 kesäkuun, 2024

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän sivuston linkkien kautta.

Juuri niin. Älykkäät näytöt ovat kuitenkin käyttökelpoisia näyttöjä, ja ne ovat käteviä kotona. Se on tuottavuuden lisävaihtoehto, joka on ääniavusteinen ja voi auttaa hallitsemaan kodin laitteita, pitämään yhteyttä ystäviin ja perheeseen sekä tarjoamaan helpon tavan musiikin ja viihteen suoratoistoon.

Keittiö on yksi paikka, jossa älykkäät näytöt voivat osoittaa hyödyllisyytensä. Aina päällä olevan WiFi-yhteyden ja äänikomentotuen ansiosta nämä laitteet voivat toimia erinomaisina handsfree-keittiömestareina reseptejä etsittäessä, ja niillä on jopa kyky lukea reseptejä ääneen ruoanlaiton aikana. Ne toimivat myös pysyvänä viestintäasemana, jonka avulla voit puhua ystäville ja perheelle ruoanlaiton aikana, mikä helpottaa monitehtäväistä työskentelyä. Amazon Echon avulla voit jopa tilata lisäaineksia reaaliaikaisesti ruoanlaiton aikana heti, kun huomaat, että ainekset ovat loppu.

suuntaus

.

Mikä on paras älynäyttö?

Uusimmissa älykkäissä näytöissä on kamerat, jotka ovat ihanteellisia videokeskusteluihin. Jotkin älykkäiden näyttöjen kamerat voivat jopa seurata sinua, kun juokset ympäri huonetta. Parhaat älykkäät näytöt sopivat myös suoratoistolaitteiksi, joiden avulla voit toistaa musiikkia, elokuvia, podcasteja, uutisia tai viihdyttää lapsia kokkauksen aikana.

Mutta nämä monitoimilaitteet ulottuvat paljon keittiötä pidemmälle. Niille, joilla on jo älykkään kodin sisäiset toiminnot tai jotka ovat vasta aloittamassa, älykäs näyttö voi toimia komentokeskuksena missä tahansa se asennetaankin, ja sillä on täysi pääsy säätämään valoja, lukkoja, turvakameroita ja muuta. Ajan ja teknologian edetessä älykodeista tulee yhä toimivampia. Nimetyn näytön hankkiminen on hyvä tapa pitää keskusohjauspaneeli aina valmiina futuristisen asuintilasi mukauttamiseen ja hallintaan.

1. echo show 8.

Echo Show 8.Echo Show 8.

Amazon on viime vuosina tuonut markkinoille useita älykkäitä tuotteita, jotka vaihtelevat kooltaan ja toiminnallisuudeltaan. Uusimmassa Echo Show 8:ssa on kuitenkin kaikki tarvittava. Siinä on Alexa-ääniavustin ja 8-tuumainen HD-kosketusnäyttö suoratoistoa ja videokeskustelua varten. Sen takana on kaksi 2-tuumaista kaiutinta, jotka tuottavat lämpimän, pyöreän ja tasapainoisen äänen.

Amazonin tuotteena se toimii muiden Amazonin sovellusten, kuten Prime Video ja Amazon Music, kanssa, ja sillä voi myös soittaa puheluita muille Echo-käyttäjille. 13 megapikselin kamerassa on myös automaattinen rajaus, joten saat selkeän ja selkeän kuvan, kun puhut perheenjäsenten kanssa.

Myös yleiset yksityisyyshuolet on otettu huomioon: Echo Show 8:ssa on yksinkertainen ja käytännöllinen liukusäädin, joka peittää linssin, joten sinun ei enää tarvitse teipata kameran päälle, kun sitä ei käytetä. Yläreunassa on myös mykistyspainike, kun et halua Alexan kuulevan keskusteluasi.

Se on uskomattoman helppo ottaa käyttöön, yhdistyy täydellisesti älykotiin ja toimii ohjauspaneelina valoille, ovikelloille, musiikille ja kaikelle muulle siihen liitetylle.

Osta Echo Show 8 (2021) $129,99

2. Google Nest Hub max.

Ihanteellinen Google Home -käyttäjille.

Google Nest Hub Max.Google Nest Hub Max.

Nest Hub Max on hyvä vaihtoehto Google Home -käyttäjille, sillä siinä on 10 tuuman HD-kosketusnäyttö ja tehokkaat stereokaiuttimet.

Sisäänrakennetun Google Assistantin avulla voit soittaa handsfree-videopuheluita uuteen laitteeseesi, tarkistaa kalenterisi, käyttää ilmoituksia ja muita äänikomentoja.

Voit myös liittää Google Nest Hub Maxin Google Home -ekosysteemiin ja käyttää sitä älyvalojen, älytermostaattien ja muiden Google Assistant -yhteensopivien laitteiden ohjaamiseen. Lisäksi voit käyttää Google Photosia näyttääksesi valokuvia perheen matkoilta Hub Maxissa, jolloin Ambient EQ säätää automaattisesti jokaisen valokuvan vastaamaan huoneen valaistusta ja saa sen näyttämään kirkkaammalta.

Lisäominaisuudet, kuten Face Match, suojaavat yksityisyyttäsi – Hub Max tunnistaa kasvosi ja mukauttaa ilmoitukset juuri sinulle, mukaan lukien synkronointi kalenterisi kanssa.

Tämän lisäksi voit tehdä kaiken, mitä hyvä älynäyttö tekee, kuten suoratoistaa elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkia suosikkisovelluksistasi. Se on helppo asentaa, ja sen voi sijoittaa yöpöydälle, kirjahyllyyn tai olohuoneen sohvapöydälle.

Osta Google Nest Hub Max hintaan 229 dollaria

3. portaali

Facebook-portaali.Facebook-portaali.

Portal+ on Metan Portal-mallin uusin malli, jossa on 14-tuumainen laajakuvanäyttö.

Kamera seuraa sinua liikkuessasi ja tietää jopa, milloin se zoomaantuu, kun astut taaksepäin; SmartSound-ominaisuudella on samanlainen vaikutus, sillä se keskittyy puhuvaan henkilöön ja minimoi ympäristömelun. Lisäksi voit synkronoida kalenterisi aikataulusi hallitsemiseksi ja käyttää tätä älykästä näyttöä suoriin videopuheluihin perheen ja ystävien kanssa Messengerin, Whatsappin ja Zoomin kautta.

Yksi ominaisuus, joka erottaa tämän älykkään näytön muista, on Story Time. Tämän ominaisuuden avulla voit lukea lapsellesi satukirjaa tai herättää tarinan henkiin musiikin, animaation ja lisätyn todellisuuden efektien avulla.

Alexa on myös sisäänrakennettu tähän, ja laite on yhteensopiva monien sovellusten kanssa suoratoistoa ja valokuvien katselua varten, kun sitä ei käytetä. Terävä näyttö on myös päivityksen arvoinen.

Osta Portal+ 296,50 dollaria.

4. Monster smart home 16 GB digitaalinen valokuvakehys, teräväpiirto 1280p

Monster Smart House 16 GB digitaalinen valokuvakehys, teräväpiirto 1280pMonster Smart Home 16 GB digitaalinen valokuvakehys, teräväpiirto 1280p

Osta Monster Smart Home 16GB digitaalinen valokuvakehys.

Monsterin älykäs valokuvakehys on erittäin helppokäyttöinen. Toisin kuin muissa älykkäissä valokuvakehyksissä, joissa on pieniä mutta loputtomia ärsyttäviä ongelmia koon ja tiedostojen muotoilun kanssa, Monster-älykkäitä valokuvakehyksiä on erittäin helppo käyttää, ja ne sopivat erinomaiseksi lahjaksi henkilölle, joka ei ole teknisesti taitava.

10,1-tuumainen HD-näyttö on terävä ja selkeä, ja sen resoluutio on 1280 x 800. Valokuvien (ja videoiden) tiedostomuotoja ovat jpeg, png, avi, mp4 ja harvinaisempi bmp.

WiFi-toiminto toimii 2,4 GHz:n verkoissa, mutta sitä ei aina tarvitse alkaa käyttää. Valokuvien lisäämiseen on useita eri tapoja: kehyksessä on sisäänrakennettu 16 Gt:n flash-muisti sekä paikat USB-asemille ja SD-korteille. Mukana on myös pilvitallennus, ja kapasitiivisessa kosketusnäytössä on helppotajuinen valikko, jossa on vaihtoehtoja.

Mukavana bonuksena tämä on myös kello, jossa on herätystoiminto, ja se voidaan yhdistää älykkäisiin kotijärjestelmiin, kuten Alexaan ja Google Assistantiin.

Osta Monster Smart Home Frame.

5. echo show 15.

Echo Show 15.Echo Show 15.

Alexa-yhteensopivat kodinomistajat, jotka haluavat isomman näytön kuin Echo Show 8, rakastavat leveämpää, seinään kiinnitettävää Echo Show 15:tä, jossa on 1080p 15,6 tuuman näyttö kaikkiin viihdetarpeisiin.

Alexan avulla voit käyttää kalenteriasi, suoratoistaa videoita, kuunnella musiikkia ja paljon muuta, kaikki äänikomennoilla. Voit jopa yhdistää tämän Echo-laitteen muihin älykoteihin tarkistaaksesi älykkään video-ovikellon live-näkymän tai tarkistaaksesi älykkään kotikamerasi.

Laitteessa on myös valokuvakehysominaisuus, jonka avulla voit näyttää kuvia Amazon-kuvistasi tai Facebook-albumeistasi, kun et käytä Echo Show 15 -laitetta. Lisäksi voit personoida näyttöä lisäämällä siihen haluamasi widgetit muistiinpanoista ja muistutuksista kalenterikutsuun.

Kuten Echo Show 8:ssa, myös tässä on yksityisyysominaisuuksia. On yksityisyysominaisuuksia, kuten mikrofonin/kameran sammutuspainike ja sisäänrakennettu kameran suljin. Jos nauhoitetun äänesi tallentaminen uuteen Echo-laitteeseen ei miellytä, voit myös poistaa sen.

Echo Show 15 näyttää parhaalta asennettuna, joten kaikki asennukseen tarvittava toimitetaan mukana, mukaan lukien ruuvit ja poralevyt. Tämä on riittävän helppoa, mutta ei ehkä ole kaikkein helpointa henkilöille, jotka eivät omista porakonetta tai muita työkaluja. Siinä tapauksessa Echo Show 15 voidaan asentaa yhteensopivaan jalustaan, joka myydään erikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *