astataivas ultima thule karahvi 1l vanha

By | 15 tammikuun, 2024
Astataivas Ultima Thule Karahvi 1L Vanha

Astataivas Ultima Thule Karahvi 1L Vanha

Astataivas Ultima Thule Karahvi 1L Vanha on suosittu valinta niin kotikäyttöön kuin ravintoloihin. Tämä vanhanajan karahvi on valmistettu kestävästä lasista, ja sen tyylikäs muotoilu sopii monenlaiseen sisustukseen.

Karahvissa on tilavuudeltaan yksi litra, mikä tekee siitä käytännöllisen juoman tarjoiluun isommallekin seurueelle. Sen kapea suuaukko mahdollistaa tarkin juoman kaatamisen, ja karahvin korkki pitää juomat tuoreena ja suojassa pölyltä.

Astataivas Ultima Thule Karahvi 1L Vanha on valmistettu korkealaatuisesta lasista, mikä tekee siitä kestävän ja helppohoitoisen. Se kestää konepesua, ja sen voi myös helposti pestä käsin.

Miksi valita Astataivas Ultima Thule Karahvi 1L Vanha?

Tämä vanhanajan karahvi on valmistettu korkealaatuisesta lasista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Sen tyylikäs muotoilu sopii monenlaiseen sisustukseen, ja karahvi on sekä käytännöllinen että kaunis lisä ruokapöytään.

Astataivas Ultima Thule Karahvissa voi tarjoilla niin vettä, mehua, viiniä kuin muitakin juomia. Sen tilavuus on yksi litra, mikä tekee siitä sopivan juoman tarjoiluun niin kotona kuin ravintoloissakin.

Karahvi kestää konepesua, mikä tekee siitä helppohoitoisen ja käytännöllisen valinnan kiireisessä arjessa. Sen korkki pitää juomat tuoreena ja suojassa pölyltä, ja sen kapea suuaukko mahdollistaa tarkin juoman kaatamisen.

Johtopäätös

Astataivas Ultima Thule Karahvi 1L Vanha on tyylikäs ja käytännöllinen valinta niin kotikäyttöön kuin ravintoloihin. Sen kestävä lasi ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä monikäyttöisen lisän ruokapöytään, ja sen tilavuus mahdollistaa juoman tarjoilun isommallekin seurueelle. Kannattaa valita Astataivas Ultima Thule Karahvi 1L Vanha, kun etsit laadukasta ja kaunista juoman tarjoiluastiaa.

UKK (Usein kysytyt kysymykset)

Voiko karahvin pestä koneessa?

Kyllä, Astataivas Ultima Thule Karahvi 1L Vanhan voi pestä astianpesukoneessa.

Mikä on karahvin tilavuus?

Karahvin tilavuus on yksi litra.

Onko karahvissa korkki?

Kyllä, karahvissa on korkki juomien säilyttämiseen ja suojaamiseen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *