arabia karahvi 78

By | 3 tammikuun, 2024


Arabia Karahvi 78

Arabia Karahvi 78

Arabia Karahvi 78 on suomalaisen Arabia-yrityksen valmistama kahvipannu, joka ensimmäisen kerran lanseerattiin vuonna 1978. Tämä klassinen arabiankarahvi-tyylinen kahvipannu on ollut suosittu kodinkonevalikoimissa jo useiden vuosikymmenten ajan sen tyylikkään suunnittelun, kestävyyden ja käytännöllisyyden ansiosta.

Ominaisuudet

Arabia Karahvi 78:n ominaisuuksiin kuuluvat kestävä keramiikkapinta, tiivis kansi ja ergonominen kahva, jonka ansiosta kahvin kaataminen on helppoa ja vaivatonta. Panna on saatavilla eri väreissä ja kuvioinneissa, joten se sopii monenlaiseen sisustustyyliin.

Käyttöohjeet

Arabia Karahvi 78 käyttöohjeet ovat helppoja seurata. Ennen ensimmäistä käyttöä pannu kannattaa pestä huolellisesti lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Käytön jälkeen kahvipannu tulee pestä käsin lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella, jotta se säilyttää kauneutensa ja kestävyytensä pitkään.

Arabia Karahvi 78 ja kestävä kehitys

Arabia on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin, ja siksi Karahvi 78 on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Pannun kestävyys ja ajaton suunnittelu takaavat sen käytön vuosiksi eteenpäin, ja kestävä valmistusmateriaali vähentää ympäristövaikutuksia.

Johtopäätös

Arabia Karahvi 78 on ajaton klassikko, joka sopii niin kahvinystävälle kuin tyylikkään keittiön sisustukseen panostavalle. Pannu on helppo puhdistaa ja se kestää käyttöä vuosia. Sen kestävyyden ja ajattoman suunnittelun ansiosta se on oiva valinta niin omaan keittiöön kuin lahjaksikin. Arabia Karahvi 78 on todellinen suomalaisten kestosuosikki kahvin ystävien keskuudessa.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

1. Onko Karahvi 78 konepestävä?

Ei, Arabia Karahvi 78 suositellaan pestäväksi käsin lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella.

2. Mikä on pannun tilavuus?

Karahvi 78:n tilavuus on noin 1,5 litraa.

3. Mistä voin ostaa Arabia Karahvi 78:n?

Karahvi 78 on saatavilla monista kodin sisustus- ja keittiötarvikkeiden liikkeistä sekä verkkokaupoista.

4. Onko pannulla takuuta?

Kyllä, Arabia Karahvi 78:ssa on valmistajan antama takuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *