Älykkään kodin turvakameran arvostelut.

By | 31 toukokuun, 2024

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän sivuston linkkien kautta.

Smart. Jos sisäkamerat ovat hyvän kodin turvajärjestelmän perusta, älykkäät ulkokamerat ovat täydellinen seuraava askel. Asentamalla nämä kamerat voit tallentaa hetken, jolloin mahdollinen murtovaras astuu kiinteistöösi, mikä antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia päästä heidän edelle ennen kuin he murtautuvat kotiisi.

Älykkään ulkoturvakameran asentamisen avulla voit myös tarkistaa, onko ulko-ovesi eteen jätetty paketteja, ja nähdä, kuka on ulko-ovellasi, ennen kuin päätät, avaatko oven. Ne voidaan myös asettaa tarkkailemaan tiettyjä talon osia, joita sisätilojen turvakamerat eivät valvo, kuten kellarin ovia tai kellarin vieressä olevia ikkunoita.

Yksi tässä oppaassa esiteltyjen älykkäiden ulkokameroiden parhaista puolista on se, että ne on valmistanut yritys, joka valmistaa paljon turvalaitteita. Takana ovat ne ajat, jolloin kaapeleita juoksutetaan ympäri takapihaa tai porataan reikiä niiden asentamiseksi kellariin tai talon sisälle.

Useimmissa tapauksissa kamera voidaan ottaa käyttöön 15 minuutissa, kun se on asennettu paikalleen. Jos yhteys on epävakaa, tässä on joitakin suosituksia sen parantamiseksi.

Ulkoturvakameran osto-opas: mitä kannattaa huomioida.

Älykkään ulkoturvakameran valinnassa on otettava huomioon monia tekijöitä. Alla on lueteltu tärkeimpiä tekijöitä, jotka on otettu huomioon tätä listaa tutkittaessa.

Resoluutio: Älykkään ulkokameran tärkein tekninen eritelmä on resoluutio. Mitä suurempi resoluutio, sitä selkeämpi kuva. Murtotilanteessa haluat mahdollisimman hyvän näköistä videokuvaa. Kaikki tämän luettelon kamerat tallentavat videokuvaa HD-tarkkuudella (720P tai 1080P), joten saat erittäin laadukkaita tallenteita epäilyttävästä toiminnasta.

Älykkään kodin integrointi: Kaikki älykkäät ulkoturvakamerat pystyvät lähettämään hälytyksiä, kun liikettä havaitaan, ja lähettämään jatkuvasti suoraa videokuvaa älypuhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen. Monet integroituvat kuitenkin myös älykkään kodin alustoihin, kuten Amazonin Alexaan, jolloin voit virittää tai poistaa kameran käytöstä pelkällä äänelläsi.

Kestävyys: Kamerat asennetaan ulkotiloihin, ja ne on suunniteltava siten, että ne kestävät sääolosuhteita vahingoittumatta. Tekniikan kestävyyttä mitataan IP-asteikolla (Ingress Protection), joka osoittaa, kuinka herkkä se on pölylle ja vedelle: IP64 tai korkeampi arvo tarkoittaa, että myrskyille altistuminen ei aiheuta vakavia vaurioita. Kaikilla tämän luettelon kameroilla on tätä korkeampi IP-luokitus, joten niiden ei pitäisi pettää huonossa säässä.

Virtalähde. Koska sisätiloissa on todennäköisesti enemmän pistorasioita kuin ulkona, on valittu monia ulkokameroita, joissa on pitkäikäiset ladattavat akut. Joissakin tapauksissa älykkäistä ulkoturvakameroista on saatavana akkuversio tai langallinen versio. Paristokäyttöisissä kameroissa kamerat on ladattava kerran tai kaksi kertaa vuodessa, mutta se on pienen hankaluuden arvoista, sillä kamerat voidaan asentaa minne tahansa kiinteistölle.

Tilaus. Jotkin älykkäät ulkoturvakamerat vaativat käyttäjiä maksamaan kuukausi- tai vuosimaksun, jotta videoleikkeet voidaan tallentaa pilveen myöhempää katselua varten. Videoleikkeitä otetaan aina, kun kamera havaitsee liikettä. Vaikka et maksaisi maksua, sinulla on aina mahdollisuus tallentaa videoleikkeitä matkapuhelimeesi, jos saat matkapuhelimeesi ilmoituksen liikkeen havaitsemisesta. Maksullisella tilauksella voit tarkastella videoleikettä, jos unohdat kyseisen ilmoituksen.

Mitkä ovat parhaat ulkoturvakamerat?

Arvostelemme joitakin markkinoiden parhaita ulkoturvakameroita suorituskyvyn, kestävyyden ja ominaisuuksien perusteella. Tässä on joitakin parhaiksi luokiteltuja ulkoturvakameroita, jotka ovat saatavilla verkossa juuri nyt.

1. Blink-ulkokamera

Vilkku ulkokameraVilkku ulkokamera

Tämä paristokäyttöinen kamera on täysin langaton ja pitää sinut valppaana yötä päivää.

Kamera tallentaa videokuvaa 1080P:nä, ja siinä on infrapunainen yötila, kaksisuuntainen mikrofonijärjestelmä ja siniset LEDit, jotka ilmoittavat, kun kamera on päällä ja viritetty. Se on myös ainoa kamera, joka toimii kahdella AA-paristolla, jotka yrityksen mukaan kestävät kaksi vuotta ennen kuin ne on vaihdettava.

Sanomattakin on selvää. Sen pienikokoisen rakenteen ansiosta se on helppo asentaa pieniin nurkkiin, joissa mahdollinen murtovaras ei välttämättä huomaa sitä.

Ulkokameran suoraa kuvamateriaalia voi seurata älypuhelimella (iOS tai Android) tai Amazon Alexa -yhteensopivalla laitteella. Ilmoituksia lähetetään, kun havaitaan liikettä, mutta jos haluat tallentaa videoleikkeitä pilveen, sinun on maksettava maksullinen tilaus. Tilaukset maksavat 3 USD kuukaudessa tai 30 USD vuodessa.

Vaihtoehtoisesti, jos hankit Blinkin toisen sukupolven synkronointimoduulin, voit tallentaa videoleikkeet paikallisesti kuukausimaksun sijaan. Tarvitset myös muistitikun. Tällä menetelmällä on alkukustannuksia (noin 50 dollaria), mutta se säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Jos haluat pitää ulkoturvakamerasi huomaamattoman näköisenä etkä halua huolehtia pilvitallennuksen kuukausimaksuista tai paristojen vaihtamisesta, Blinkin ulkokamerat ovat hyvä vaihtoehto.

2. eufyCam 2C Pro

Eufy Security.Eufy Security.

eufyCam2C Pro mahdollistaa vahvemman turvajärjestelmän rakentamisen yhdessä laatikossa.

Pakkauksessa on kaksi kameraa, jotka tallentavat videokuvaa 4K-tarkkuudella. Kumpikin kamera on varustettu valonheittimellä, joka tallentaa korkearesoluutioista värimateriaalia myös yöllä. eufyCam 2C Prossa on IP67-kestävyys, 180 päivän akunkesto ja kaksisuuntainen mikrofonijärjestelmä. Mukana toimitetaan myös yrityksen HomeBase 2, joka on keskittimen avulla yhdistetty kamera internetiin ja jonka 16 gigatavun (gigatavun) tallennuskortille voi tallentaa jopa kolmen kuukauden videoleikkeet.

Eufy on ilmoittanut, että tulevassa ohjelmistopäivityksessä tallennustilaa voidaan laajentaa USB-muistitikulla.

Vaikka kaikki tämän oppaan kamerat ovat älykkäitä, tämän sarjan kamerat voivat tehdä muutakin kuin näyttää suoraa videosyöttöä älypuhelimeen (iOS tai Android) tai Alexa-yhteensopivaan laitteeseen.

Jokaisessa on sisäänrakennettu tekoäly, joka tunnistaa ihmiset, tarkentaa ja terävöittää selkeyttä. Niille voidaan myös määrittää ”havaitsemisvyöhykkeet”, jotta ne eivät saa liikehälytyksiä joka kerta, kun auto ajaa kadulla. Kamerat on varustettu valonheittimellä, jonka ansiosta ne voivat ottaa värikuvia auringon laskiessa lämpökameroiden tuottamien mustavalkokuvien sijaan.

Eufy 2C 2 -kamerapaketti on ihanteellinen henkilöille, jotka haluavat valvoa kotinsa etu- ja takaosaa yhdellä otoksella ja jotka panostavat vakavasti siihen, että he saavat mahdollisimman laadukasta kuvamateriaalia yöllä. Ainoa huono puoli on, että eufy ei pidä lupaustaan laajennettavasta tallennustilasta.

Osta eufy 2C Pro 2 -kamerapaketti hintaan 238,88 dollaria.

3. rengas stick-up cam

Rengas stick up camRing stick up cam

Ring on tullut tunnetuksi ensimmäisen valtavirran älykkään turvakellon julkaisulla, mutta sen ulkoturvakamerat käyttävät samaa tekniikkaa myös kiinteistön muiden osien valvontaan.

Se tallentaa videokuvaa 1080p:llä, siinä on yökuvaustila, kaksisuuntainen mikrofonijärjestelmä, IPX5-kestävyysluokitus ja se on saatavana kolmena virtakokoonpanona: akku (suosittelemme), pistorasia (vaatii pistorasian) ja aurinkokenno (paneeli mukana). Voit ostaa useita Ring Stick Up -kameroita, eikä sinun tarvitse valita vain yhtä tyyliä, joten voit vapaasti yhdistellä niitä.

Tämä johtaa Stick Up Cam -kameran suurimpaan vahvuuteen. Se voidaan integroida suurempiin turvajärjestelmiin, kuten sisäkameroihin, video-ovikelloihin ja hälytysjärjestelmiin.

Ring-ekosysteemissä pysyminen tarkoittaa sitoutumista yhden yrityksen laitteiston käyttöön, mutta etuna on mahdollisuus valvoa koko taloa yhdestä sovelluksesta (iOS ja Android). Suoraa videokuvaa voidaan seurata myös Alexa-yhteensopivista laitteista.

Yksi Ringin Stick Up Camin (ja kaikkien sen laitteistojen) haittapuoli on se, että sinun on maksettava kuukausi- tai vuosimaksu, jotta saat videoleikkeet tallennettua pilveen. Kamera hälyttää, kun havaitaan liikettä, joten näet reaaliajassa, mitä tapahtuu, mutta jos et näe sitä, se katoaa.

Ring Protectin peruspaketti maksaa 3 dollaria/kk (30 dollaria/vuosi), ja se tarjoaa pääsyn 60 päivän videoleikkeisiin yhdestä laitteesta sekä ”Snapshot Capture” -nimisen ominaisuuden, joka näyttää kameran päivän aikana ottamat valokuvat.

Yritys tarjoaa myös 60 päivän videoleikkeet kaikista laitteista, laajennetun takuun kaikille laitteille, 10 % alennuksen valituista Ring-tuotteista ja 10 dollaria kuukaudessa (100 dollaria vuodessa) maksavan Pro Plan -ohjelman, joka tarjoaa ympärivuorokautista ammattimaista valvontaa.

Jos haluat rakentaa vahvan kodin turvajärjestelmän etkä välitä tilata Ring Protect -pakettia pilvitallennusta varten, mikään ei voita Ringin Stick Up Camia.

4. Wisecam Outdoor.

Wyze Outdoor CamWyze outdoor cam

Tässä langattomassa ulkokamerassa on sisäänrakennettu akku, joka kestää jopa 6 kuukautta yhdellä latauksella; mukana tulee tukiasema, joka on helppo liittää Wi-Fi-verkkoon; auttaa sinua asentamaan uuden kodin turvakameran alusta loppuun Wyze-sovelluksen avulla. Saat vaiheittaiset ohjeet.

Tässä ulkoturvakamerassa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, kuten korkean resoluution video, terävä yökuva, kaksisuuntainen ääni ja yhteensopivuus sekä Alexan että Google Assistantin kanssa. Siinä on myös liikkeentunnistus, jonka avulla saat hälytyksiä, jos tunkeutuja tulee mukautetulle liikealueelle.

Uusi turvakamera tallentaa myös 12 sekunnin videoleikkeen aina, kun liikettä havaitaan – jos haluat pidempiä videoleikkeitä, varmista, että hankit Wyze Cam Plus -pilvitilauksen, joka maksaa 1,99 dollaria per kamera. Jos haluat pidempiä videoleikkeitä, varmista, että hankit Wyze Cam Plus -pilvitilauksen, alkaen 1,99 dollaria per kamera.

Kamera on IP65-säänkestävä ja kestää helposti kevyttä sadetta ja lunta. Lisäksi kamerassa on matkatila, joka mahdollistaa offline-videotallennuksen micro-SD-kortille (myydään erikseen).

Osta WYZE Cam Outdoor.

5. arlo pro 4

Arlo Pro 4.Arlo Pro 4

Niille, jotka tarvitsevat laadukkaampaa videokuvaa, suositellaan Arlo Pro 4:ää,

2K HDR -videon ja värillisen yökuvan ansiosta tiedät aina, mitä ovesi ulkopuolella tapahtuu. Lisäksi tämä ulkoturvakamera voidaan yhdistää helposti Wi-Fi-yhteydellä, joten älykästä keskitintä ei tarvita.

Siinä on myös kaksisuuntainen mikrofoni ja säänkestävä rakenne, joka kestää sekä korkeita että matalia lämpötiloja. Akun kesto on jopa kuusi kuukautta, ja pikalataus varmistaa, että kamera on toimintavalmis hetkessä.

Tässä ulkoturvakamerassa on myös sisäänrakennettu sireeni, joka pelottelee tunkeilijoita, sekä useita turvaominaisuuksia, kuten kolmen kuukauden Arlo Secure -palvelu, jonka avulla voit käyttää aiemmin tallennettua kuvamateriaalia, saada älykkäämpiä hälytyksiä kohteiden tunnistuksen avulla. ja räätälöidä haluamasi ilmoitukset.

suuntaus

Arlo Pro 4 on yhteensopiva myös Google Home, Amazon Alexa, Smart Things ja Apple Home -järjestelmien kanssa.

Osta Arlo Pro 4 hintaan 139,99 dollaria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *