$22 Älykäs kaiutin Sale, 54% off

By | 22 toukokuun, 2024

Amazonin suosittu Alexa-älykaiutin on verkossa 54 % halvemmalla, mikä on sen tähän mennessä alhaisin hinta.

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän sivuston linkkien kautta.

Amazonin suosittu Echo-tuote ”Dot”-älykaiutin on saanut parempia ja parempia päivityksiä viime vuosina, ja viidennen sukupolven Echo Dot on kiistatta paras kaiutin koskaan. Viimeisin, viime vuonna lanseerattu Echo Dot tekee aamuista hieman helpompia paremmalla bassolla, kosketussäätimillä ja herätystunnistimella, joka helpottaa torkahtamista.

Echo Dot, joka normaalisti maksaa yli 50 dollaria, on saatavilla vain 22 dollaria kiitos Amazonin uuden kampanjan.

Amazon.

Tätä pehmustettua, kompaktia älykaiutinta voidaan käyttää herätyskellona tai yhdistää älypuhelimen kanssa musiikin tai podcastien toistamiseen. Kaiutin on yllättävän suuri ja toistaa loistavan äänen, joten se sopii erinomaisesti makuuhuoneisiin, keittiöihin, olohuoneisiin ja pieniin työhuoneisiin.

Echo Dot -laitteen mukana tulee Amazon Alexa, jonka avulla voit pyytää äänelläsi Alexaa asettamaan hälytyksiä, tarkistamaan sään, lukemaan uutisia ja tarkistamaan päivittäisen aikataulusi. Voit myös yhdistää Echo Dotin älykkään kodin laitteen kanssa ja käyttää sitä älykkäänä keskuksena säätääksesi termostaattia, lukitaksesi oven tai sammuttaaksesi valot, kaikki äänelläsi. Se on myös yksi Amazonin suosituimmista laitteista, sillä yli 70 000 arvostelussa se saa 4,7 tähteä (5:stä).

suuntaus

Toinen tapa saada uusi Echo Dot alennuksella: osta Echo Dot (5. sukupolvi) setissä Amazon Echo -kuulokkeiden kanssa ja säästä hieman rahaa. Kaiuttimen ja langattomat kuulokkeet, jotka normaalisti maksavat erikseen ostettuna yli 100 dollaria, voi ostaa alle 60 dollarilla parhaillaan verkossa käynnissä olevan kampanjan puitteissa.

Amazon.

Älä missaa tätä tilaisuutta ja lisätä älykkään kodin kokoelma nyt, lisätietoja Echo bundle täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *