$20 Amazon Sale, 43% alennus.

By | 22 toukokuun, 2024

Blink Minissä on kaikki 100 dollarin älykkään turvakameran ominaisuudet, mutta se on nyt myynnissä 30 % alennuksella.

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän sivuston linkkien kautta.

Blink Mini. on pienikokoinen, mutta täysin varusteltu älykäs sisätilojen turvakamera, joka on tällä hetkellä alennettu kaikkien aikojen alimpaan hintaan Amazonissa. Tämä Blink-turvakamera on jo edullinen 34,99 dollarin normaalihinnalla, ja nyt se on… vain 19,99 dollarilla – Kaikkien aikojen alhaisin hinta. Vain rajoitetun ajan, joten muista lisätä se ostoskoriin.

Blink.

Blink Ministä tekee edullisen se, että alhaisesta hinnastaan huolimatta se ei ole luopunut mistään keskeisistä ominaisuuksista. Kamera voi tallentaa 1080p-videota ja siinä on yökuvaustila, joten näet tunkeilijat selvästi, vaikka huone olisi pimeä. Jos havaitset jotain epäilyttävää, voit tarkistaa kameran live-näkymän ja käyttää Blink Minin mikrofonia ja kaiutinta mahdollisten varkaiden karkottamiseen.

Kun liiketunnistin laukeaa, Blink Mini lähettää hälytyksen matkapuhelimeesi ja aloittaa välittömästi klippien tallentamisen, jos et ole paikalla. Nämä klipit tallennetaan pilveen, ja niitä voi käyttää Blink-sovelluksen (iOS ja Android) kautta. Blink Mini -sopimukseen sisältyy ilmainen 30 päivän kokeilujakso Blink-tilauspakettia varten. Vaikka tämä ei ole välttämätön ominaisuus, se on osoittautunut erittäin hyödylliseksi erityisesti matkoilla, kun on tarpeen nähdä, kuka on tullut taloon tiettynä ajankohtana.

suuntaus

Jos haluat vahvistaa sisätilojen Kodin turvallisuus. System Blink Mini on paras vaihtoehto tässä hintaluokassa, eikä se jää jälkeen yhdellekään yli 100 dollaria maksavalle kameralle. Älä luota vain meidän sanaan. Yli 260 000 arvostelusta verkossa yli 70 % käyttäjistä on antanut Blink-turvakameralle viiden tähden arvosanan.

Blink mini turvakamera $19.99 Amazon.co.uk..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *