$19 Amazon Smart Plug Sale

By | 1 kesäkuun, 2024

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän sivuston linkkien kautta.

Vastineeksi tästä. Investointia uusiin älykkäisiin laitteisiin on vaikea perustella, jos olet tyytyväinen siihen, mitä sinulla jo on. Onneksi on TP-Linkin Kasa Smart Plug, joka voi tuoda uusia toimintoja vanhoihin vempaimiin.

Juuri nyt saat Amazonin yllätysmyynnissä kaksi Kasa Smart Plug -pistoketta vain 19,23 dollarilla. Jos olet koskaan halunnut valvoa ja ohjata laitteitasi älypuhelimella, tämä on helppo tapa päästä alkuun.

TP-Link Kasa Smart Plug.TP-Link Kasa Smart Plug

Osta TP-Link Kasa Smart Plug $19.95

Tätä lisävarustetta on helppo käyttää – kytke vain laite älypistokkeeseen ja liitä se pistorasiaan. Kun laite on kytketty, lataa TP-Linkin Kasa-sovellus (iOS ja Android) ja seuraa yksinkertaista käyttöönottoprosessia, jotta älypistoke voidaan liittää WiFi-verkkoon.

Kun älypistoke on kytketty, sitä voidaan ohjata älypuhelimella tai yhdessä Amazon Echon kanssa. Ohjaus rajoittuu sen päälle- ja poiskytkemiseen ja aikatauluttamiseen, mutta se on silti varsin tehokas.

Voit esimerkiksi asettaa kahvinkeittimen kytkeytymään päälle heti, kun nouset ylös, jotta kahvi on valmista, kun tulet alakertaan. Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa, onko liesi sammutettu ennen kuin lähdet kotoa. Jos ei, hän voi sammuttaa sen autosta sen sijaan, että palaisi kotiin tarkistamaan.

TP-Linkin Smart Plug on loistava tapa aloittaa tai laajentaa älykotia, ja se tulee harvoin myyntiin. Tällä nimenomaisella mallilla on 4,6 tähden (5:stä) arvosana yli 80 000 verkkoarvostelijalta.

suuntaus

.

Amazon Smart Plug -kampanja tarjoaa kaksi TP Link Kasa Smart Plugia hintaan 19,23 dollaria.

Vielä ei ole tiedossa, milloin tämä mahtava tarjous päättyy tai milloin varastot loppuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *