$15 Amazon Myynti TP-Link Internet Booster

By | 23 toukokuun, 2024

Rolling Stone saattaa saada kumppanipalkkion, jos ostat riippumattomasti arvioituja tuotteita tai palveluita tämän sivuston linkkien kautta.

Jos sinä. on ongelmia internet-yhteyden kanssa kotona, se ei välttämättä johdu reitittimestäsi. Vaikka sinulla olisikin luotettava reititin, kotisi pohjapiirustus voi luoda ”kuolleita alueita”, joissa WiFi on parhaimmillaan epävakaa. Jos haluat vahvistaa signaalia kaikilla alueilla, tarvitset WiFi range extenderin, kuten tämän suositun TP-Linkin kotiverkkomerkin.

Juuri nyt TP-Link N300 WiFi Range Extender on myynnissä 15,99 dollaria Amazonissa. Tämä on 20 % alennus normaalihinnasta, ja se on halvin hinta koskaan tälle WiFi-boosterille, joka on netin myydyin.

Amazon.

Osta TP-Link WiFi Extender $15.98

Laajenna internet-yhteyden kantamaa jopa 800 neliöjalkaan kahden ulkoisen antennin avulla. Ihanteellinen, jos haluat laajentaa internet-yhteyttä takapihalle tai terassille. Sitä voidaan käyttää myös parantamaan yhteyksiä makuuhuoneissa, kellareissa, toimistoissa ja autotalleissa.

Tämä WiFi-laajennin asennetaan muutamassa sekunnissa, ja se voidaan kytkeä tavalliseen seinäpistorasiaan. Se on asennettava suunnilleen reitittimen ja ”kuolleen alueen” välille. Kun optimaalinen yhteys havaitaan, älykkään signaalin merkkivalo palaa sinisenä.

Tämä laajennuslaite tarjoaa 300 Mbps (megabittiä sekunnissa) kokonaisnopeuden. Laite on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien reitittimien kanssa, ja sen kytkeminen kestää alle 10 sekuntia.

Tämä vain 15 dollaria maksava WiFi-laajennin on ihanteellinen, kun haluat varmistaa luotettavamman internet-signaalin kotonasi tai toimistossasi. Enää ei tarvitse huolehtia videopuheluiden katkeamisesta tai verkkosivujen liian pitkästä latautumisesta.

suuntaus

.

TP-Link-laajentimet ovat saaneet vähintään 4 tähden (5:stä) arvosanan yli 80 prosentilta ostajista.

Kuten kaikki Amazonin tarjoukset, tämäkin myydään nopeasti loppuun, joten lisää se ostoskoriin ennen kuin hinta nousee uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *